Candidată la Medicină, eliminată din examen. I-a sunat telefonul din cauza unui mesaj RO-ALERT

435
Candidată la Medicină, eliminată din examen. I-a sunat telefonul din cauza unui mesaj RO-ALERT - maxresdefault-1564145245.jpg

Articole recomandate

O candidată care susținea admiterea la Facultatea de Medicină din Oradea a fost eliminată din examen, vineri, după ce i-a sunat telefonul mobil, ca urmare a recepționării unul mesaj transmis prin RO-ALERT.


"Tuturor li s-a precizat de la început să nu-și ducă telefoanele celulare cu ei, scrie în regulamentul de admitere, ba, mai mult, au și semnat, la înscriere, că nu au voie să intre cu echipamente electronice în sală. Astăzi, în jurul orei 10, tânăra a fost eliminată pentru că avea asupra ei telefonul mobil, depistat în momentul în care a primit un mesaj prin sistemul RO-ALERT. Supraveghetorii s-au sesizat, i-au cerut telefonul și a fost eliminată din sală", a declarat, pentru Agerpres, Florian Bodog, președintele Comisiei de admitere.

Potrivit acestuia, la înscriere, fiecare candidat primește o declarație pe care trebuie să o semneze, luând la cunoștință că este interzisă pătrunderea în sala de examen cu orice fel de lucrări, manuale, telefoane mobile. Nerespectarea dispozițiilor referitoare la introducerea materialelor interzise în sală duce la eliminarea din examen a candidatului, indiferent dacă materialele interzise au fost folosite sau nu.

"La înscriere, fiecare candidat semnează această declarație", a mai precizat Florian Bodog.

La Facultatea de Medicină și Farmacie din Oradea s-au înscris 1.897 de candidați la examenul de admitere din această sesiune.

Examenele de admitere la FMF Oradea au debutat vineri, la ora 9,00, cu testul pentru candidații la Medicină. Sâmbătă și duminică vor avea loc examenele pentru celelalte specializări.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5172 secunde