Candidații la BAC-ul de toamnă susțin luni prima probă scrisă, la limba română

227
Candidații la BAC-ul de toamnă susțin luni prima probă scrisă, la limba română - bacalaureat2600x399-1345989292.jpg
Candidații la bacalaureatul de toamnă susțin, luni, prima probă scrisă, la limba română, la care s-au înscris 99.111 candidați, aceștia fiind repartizați în 304 centre, scrie Realitatea.net.

Proba scrisă la limba română este urmată marți, de proba la limba și literatura maternă. Proba obligatorie a profilului este programată miercuri, 29 august, iar ultima probă scrisă - cea la alegere a profilului și specializării - va avea loc vineri, 31 august.

În data de 2 septembrie vor fi afișate primele rezultate (până la ora 16.00) și vor fi depuse contestațiile (între orele 16.00 și 20.00). Acestea vor fi soluționate în 3-4 septembrie, urmând ca afișarea rezultatelor finale să aibă loc în 5 septembrie.

Extragerea variantei de subiecte pentru proba scrisă la limba și literatura română va avea loc luni dimineață, urmând să fie transmisă centrelor de comunicare.

Candidații nu pot intra în sălile de examen cu manuale, dicționare, notițe, însemnări și alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, precum și cu telefoane mobile sau cu orice mijloc electronic de comunicare, cei prinși cu astfel de materiale fiind eliminați din examen, mai scrie Realitatea.net.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 25 August 2012
Stire din Cultură-Educație : Pe final de Festival începe rock-ul
Sâmbătă, 25 August 2012
Stire din Cultură-Educație : Bucovina tradițională în Callatis
Pagina a fost generata in 1.4881 secunde