Care profesor de la "Călinescu" a fost medaliat

533
La începutul acestei săptămâni, în organizarea Ambasadei Spaniei la București, a avut loc la Liceul Bilingv Miguel de Cervantes întâlnirea profesorilor de limbă spaniolă din toată țara (Encuentro Nacional de Profesores de Espanol).

Cu prilejul acestei întâlniri la care au participat reprezentanți ai Ministerului Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului din România, precum și invitați din Spania și țările latine, profesorii români au avut ocazia să se întâlnească și să discute aspectele specifice disciplinei predate de ei.

Printre invitați s-a numărat și prof. Ștefana Luca, de la Liceul Teoretic "George Călinescu" Constanța, căreia i s-au decernat medalia și diploma de merit și onoare, în semn de recunoaștere a activității de excepție desfășurate timp de peste 25 de ani, în predarea limbii spaniole și în promovarea culturii și civilizației hispanice. Datorită acestui cadru didactic dedicat, Liceul "Călinescu" a devenit un punct de referință în predarea limbilor străine la nivel înalt.

Absolventă a Universității din București, prof. Ștefana Luca predă limba spaniolă încă de la înființarea Liceului Teoretic "G. Călinescu", în clase cu profil intensiv și bilingv. De-a lungul anilor, nenumărați elevi au obținut, sub îndrumarea acestui cadru didactic de excepție, premii și mențiuni la olimpiade și concursuri de limbă spaniolă - fazele naționale și internaționale. În plus, mulți absolvenți ai acestor secții au ales să continue studiul acestei limbi și la facultate, animați de pasiunea insuflată de profesoara lor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 14 Octombrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Concert Direcția 5, la Constanța
Vineri, 14 Octombrie 2011
Stire din Cultură-Educație : "Opriți jertfele aduse satanei!"
Vineri, 14 Octombrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Minunile Cuvioasei Parascheva
Pagina a fost generata in 1.6315 secunde