Carnaval de toamnă la Grădinița "Piticot"

250
Carnaval de toamnă la Grădinița

Articole de la același autor

Educatoarele și copilașii de la Grădinița "Piticot" au organizat, de curând, un carnaval de toamnă, care a reprezentat, de fapt, o evaluare a cunoștințelor despre acest anotimp a celor mici. Cu această ocazie, copilașii au cântat și și-au confecționat costume, alături de părinți, din diferite materiale din natură.


Cu un prietenos "Bine ați venit la Carnavalul Toamnei!", așa au pășit pe scenă preșcolarii grădiniței, emoționați, dar și curioși, veseli, dar și nerăbdători să arate cât de multe au reușit să învețe, să descopere și să creeze în toamna aceasta, împreună cu tot alaiul de frunze, forme, arome și culori ale ei.


"Privim copiii ca participanți activi ai propriului proces de învățare și explorăm prin toate mijloacele învățarea interactiv-creativă. Astfel, fiecare zi petrecută la grădinița noastră este o bucurie pentru ei, fie că vorbim despre bucuria de a fi împreună, bucuria de a reuși să creezi mediul educațional cel mai potrivit pentru fiecare copilaș în parte, bucuria de a arăta că știi, de a învăța lucruri noi sau bucuria jocului, pe toate le trăim aici, zi de zi", a precizat Coralia Chendru, profesor învățământ primar și preșcolar.   


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6788 secunde