Cartea săptămânii - "Ne vedem în august", de Gabriel Garcia Marquez

1816
Cartea săptămânii -

Articole de la același autor

„Ne vedem în august” este un roman scris de Gabriel García Márquez care încă nu văzuse lumina tiparului și a fost păstrat de familia autorului până acum, când se împlinesc 10 de ani de la moartea sa. În limba română, el va apărea tradus din limba spaniolă de Tudora Şandru ‑ Mehedinți.

„Ne vedem în august” este un roman scurt, editat de Cristóbal Pera (editor și pentru antologia din opera jurnalistică a lui Gabriel García Márquez, „Scandalul secolului“) și va fi prefațat de două texte scurte: unul scris de editor, iar celălalt de Rodrigo și Gonzalo García Barcha, fiii autorului.

Romanul „Ne vedem în august” redă povestea unei femei de vârstă mijlocie care are o nouă aventură amoroasă în luna august a fiecărui an, când călătorește pe insula unde este îngropată mama ei. Romanul este un minunat imn închinat libertății dragostei, o explorare a psihologiei feminine, îndeosebi a feminității, a sexualității, a dorinței. Eroina acestui roman descoperă posibilitatea de a nu fi îngrădită de convenții sociale și familiale, de a se regăsi pe sine.

Prețul cărții variază între 52 lei (Bookzone) și 59 lei (Diverta Online). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.279 secunde