Cărți, sfaturi utile și viață sănătoasă, la Constanța

118
Cărți, sfaturi utile și viață sănătoasă, la Constanța - lansarecartelaconstanta-1452874632.jpg

Articole de la același autor

Cartea "O să te țin în brațe cât vrei tu și încă o secundă", scrisă de Ioana Chicet-Macoveiciuc, se lansează și la Constanța. Evenimentul va avea loc sâmbătă, de la ora 10.30, la Muzeul de Artă.

Ioana Chicet Macoveiciuc este autoarea unuia dintre cele mai cunoscute și iubite bloguri românești despre creșterea copiilor: printesaurbana, blog care a fost și punctul de pornire al acestei cărți.

"O să te țin în brațe cât vrei tu și încă o secundă" spune povestea unei fete obișnuite care a venit în Capitală să scrie ca să schimbe lumea, dar care, în timp, a înțeles că cel mai bun fel de a schimba lumea e să crească doi copii fericiți. Plină de umor împletit cu informații utile, cartea este o scrisoare de dragoste pentru copiii noștri, ai tuturor.

La eveniment, sunt invitați toți cei interesați de o alimentație sănătoasă și un stil de viață bazat pe respect și iubire.

Cu ajutorul Bistraw Verde Viu - Fabrica de Sănătate, lansarea de carte aduce mai aproape de constănțeni participanți de marcă, precum Liliana Tudose, educator prenatal - consilier în alăptare și Alec Blenche, consilier în nutriție.

Volumul poate fi achiziționat la prețul de 23 de lei. Evenimentul va fi încheiat cu o sesiune de autografe și una de discuții interactive.

Intrarea este liberă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 16 Ianuarie 2016
Stire din Cultură-Educație : Duminică, îl cinstim pe Sfântul Anton
Sâmbătă, 16 Ianuarie 2016
Stire din Cultură-Educație : Ce facem în weekend, la Constanța
Sâmbătă, 16 Ianuarie 2016
Stire din Cultură-Educație : Curiozități despre România
Pagina a fost generata in 1.2582 secunde