Cât îi costă Bacalaureatul pe "restanțierii" din anii trecuți

298
1
Cât îi costă Bacalaureatul pe

Articole de la același autor

Astăzi, se încheie înscrierile la sesiunea națională a Bacalaureatului 2013, ale cărei probe vor debuta pe 10 iunie. 

Până atunci, însă, absolvenții claselor a XII-a sau a XIII-a care au mai susținut în anii anteriori examenul de Bacalaureat și au picat e bine să știe că, săptămâna aceasta, în cadrul unui Consiliu de Administrație, Inspectoratul Școlar Județean Constanța a stabilit cuantumul taxelor pentru elevii din seriile anterioare care nu au promovat Bacalaureatul.

Astfel, pentru toate probele examenului de Bacalaureat se achită suma de 230 de lei.

Pentru fiecare dintre probele A, B și C, se vor plăti 25 de lei, proba D este 30 de lei, iar pentru probele E) a), E) b), E) c) și E) d) - 50 de lei. Pentru obținerea atestatului de către absolvenții claselor de matematică - informatică, intensiv informatică, ai claselor cu studiu intensiv și bilingv al limbilor străine, ai claselor cu profil pedagogic, specializarea învățători - educatori proveniți din învățământul de stat din seriile anterioare și care au susținut în anii anteriori cel puțin o dată examenul, taxa de examen s-a stabilit la 50 de lei.

Pentru examenul de certificare a competențelor profesionale nivel 2 și 3 se va achita suma de 50 de lei, iar la examenul de certificare a competențelor profesionale nivel 3 avansat se va plăti suma de 100 de lei.

Comentează știrea

parinte
31 mai 2013
bani cu chitanta

probabil ca acesti bani sunt'' cu chitanta'' pe langa cei fara chitanta care se dau la BAC

Articole pe aceeași temă

Vineri, 08 Februarie 2013
Stire din Cultură-Educație : Când are loc Bac-ul olimpicilor
Pagina a fost generata in 2.1951 secunde