Cătălina Ponor medaliată de Universitatea "Ovidius"

379
Cătălina Ponor medaliată de Universitatea
Ieri, de ziua ei de naștere, zi în care a împlinit 25 de ani, Cătălina Ponor a fost invitată la sediul Universității "Ovidius", în noul camp, pentru a i se înmâna o nouă diplomă de recunoaștere a performanței. Diploma pentru merite deosebite în promovarea sportului românesc și a Universității "Ovidius" i-a fost înmânată de rectorul instituției de învățământ.


Deși cu o seară înainte se serbase, Cătălina Ponor a răspuns cu promptitudine invitației fiind foarte punctuală.

Înmânându-i diploma, rectorul universității, Tiberius Dănuț Epure, a subliniat aprecierea performanțelor sportivei. "Este o onoare pentru noi faptul că unul dintre absolvenții noștri a dus numele României peste hotare". Spusele sale au fost susținute și de decanul Facultății de Educație Fizică și Sport (F.E.F.S.), instituție foarte bogată în studenți sau foști studenți cu un palmares internațional impresionant, între care se numără și Cătălina Ponor.


În discuțiile de după mo-mentul recunoașterii Cătălina a mărturisit că la Londra, pe lângă muncă și emoții a cam măci-nat-o dorul de casă și că de acum urmează o perioadă destinată exclusiv relaxării.


Între sportivii renumiți, absolvenți ai F.E.F.S Constanța, se numără și Horia Tecău și Răzvan Florea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4149 secunde