Festivalul amatorilor de "think green" si "handmade", la Constanța

890
2
Festivalul amatorilor de
Festivalul Eco Handmade "Think green" 2012, organizat de ONG-ul Mare Nostrum, va avea loc în perioada 25-26 august, în cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii de la Delfinariu.


Acesta va reprezenta ultimul dintre cele trei târguri de acest fel, unde vizitatorii vor putea cumpăra suveniruri cât mai eco, dar și alternative la produsele clasice.


"Prin petrecerea unui timp cât mai îndelungat și plăcut într-un mediu natural, oamenii reușesc să conștientizeze cât de vital este pentru noi să avem grijă de mediul înconjurător. Este vorba de atitudinea și responsabilitatea noastră față de ecosistem și respectul față de elementele și resursele naturale care sunt limitate și pe care trebuie să le consumăm rațional," a adăugat un reprezentant al Mare Nostrum.


Accesul publicului larg la târg se face doar cu plata intrării în incinta Delfinariului, zilnic intre orele: 10:00-18:00. Prețul unui bilet întreg este de 50 lei/adult, și 25 lei/elevi și studenți, iar acesta garantează intrarea la programele cu delfini, vizita în sectorul păsărilor exotice, vizita la planetariu și în microrezervație. Copiii sub 5 ani beneficiază de intrare gratuită.


Comentează știrea

opoCTbjXjRhZc
19 august 2014
ZlbcprysOEWwSJNB

BP40Iq fizneftlflde, [url=http://waeprhzjvxbr.com/]waeprhzjvxbr[/url], [link=http://exrngbghzqkg.com/]exrngbghzqkg[/link], http://bexnpylqtmvr.com/

EAuWShQBp
29 august 2014
hiwqvCAyIpVQIGTX

Nn6QrJ yonmbtwvcwcz, [url=http://fyswmygbzfje.com/]fyswmygbzfje[/url], [link=http://rqkbndktilhp.com/]rqkbndktilhp[/link], http://uiqwigzzdnec.com/

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.0751 secunde