Ce directori a mai schimbat "generalul" ISJ Constanța

7823
31
Ce directori a mai schimbat

Articole de la același autor

În urma consiliului de administrație ce a avut loc vineri, 22 iunie, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Constanța, din cei 12 manageri ale căror mandate au expirat pe data de 23 iunie, doar doi au fost înlocuiți din funcție. Unul dintre ei este prof. Silvius Becherescu, de la Grupul Școlar "Carmen Sylva" din Eforie Sud, care a fost înlocuit cu prof. Laurențiu Bulgaru, și prof. Cornelia Șerban, de la Liceul Teoretic "Decebal" din Constanța, ale cărei atribuțiuni au fost preluate de prof. Liliana Zvinarciuc, care îndeplinise funcția de adjunct.

În urma apelului public lansat de prof. dr. Răducu Popescu, inspector general, de a primi propuneri de numire ale directorilor, acesta a declarat, ieri, că a constatat că sutele de mesaje au păstrat un mod de comunicare academic.

"Am avut surpriza să constat o susținere extraordinară din partea părinților pentru a o menține în funcție pe prof. Cristina Anghel, de la Liceul Teoretic «Ovidius». Nu același lucru pot să-l spun despre prof. Becherescu, care a acoperit toată plaja de sesizări și pentru care mă mir că a fost susținut în această funcție. Vă repet că nu am nicio reținere să schimb directori din funcție. Există directori care consideră că li se cuvine această funcție, au convingerea că trebuie să fie directori pe viață, dar n-au dovedit cu nimic că merită, atmosfera în colectivele lor fiind una puternic viciată", a explicat prof. Răducu Popescu.

Au mai fost schimbați din funcție prof. Camelia Grigoreanu, de la Colegiul Tehnic Energetic din Constanța, cu prof. Claudia Nițu, la Colegiul Economic "Carol I", prof. Adriana Dima i-a luat locul Iulianei Nedelea, la Școala "Adrian Rădulescu" din Murfatlar, prin demisia prof. Anamaria Burada a fost numită Anamaria Crangă, iar la Grupul Școlar "C.A. Rosetti" din Constanța noul director este un fost inspector, în persoana prof. Elvira Nica.

Comentează știrea

31 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 
Dexter
25 iunie 2012
PD=PSD

Cum oare s-o fi gandit Inspectorul General ca daca o numeste pe Elvira Nica o sa aiba o atmosfera curata la o scoala? Pai ea a vrut sa demoleze CSS 1, scoala unde s-a instruit o vreme. A plecat de acolo cu tinichele, a slugarit-o Buhaiev si acum o pune PSD in functie? Pentru autorul articolului: la Decebal este Cornelia Serban si la Energetic a fost pusa Claudia Nitu. Asta cred ca e sluga lu Timofte. Mama, ce cianuri! Unde sunt Gheorghe si Miu? Sculati-va bre din somn. Ca lumea nu vede nici o schimbare.

leonora
26 iunie 2012
deranj nu?

de ce au schimbat directorii la decebal si eforie?nu au vrut carnetul rosu de partid si au deranjat

Popescu
26 iunie 2012
Elvira Nica

Nu se poate explica numirea lui Nica decat prin faptul ca se cunoaste foarte bine cu Popescu . Se stie ca a fost omul lui Buhaiev in inspectorat ,ca a dat-o jos pe fosta directoare , ca nimeni nu o vrea in functie si totusi...............Sunteti mai rai decat PDL-istii. O sa bulversati examenele cei care au fost pusi in locul vechilor directori cand au timp sa se pregateasca pentru a coordona examenele asa cum trebuie ???? Boroianu de ce nu este schimbat ??!! A nenorocit o scoala de renume .

cornescu
26 iunie 2012
directori

Mai multa atentie domnule inspector la numiri.La noi ati numit in functia dedirector adjunct pe nimeni altul decat Dimaca Gelu, fostul director retinut si judecat acum pentru MITA

Coleg
26 iunie 2012
Școală

Colegii de la Rosetii au altă părere despre dna Nica.Este o persoană competentă și respectată care a făcut mult pentru școală ca director , restul frustări și răutăți.

gogu
26 iunie 2012
harababura

Prafuri de adormit.Nea "gramada"primeste zilnic lista cu schimbarile de la Mazarica.Nu ma mir sa fie si el pe lista cat de curand la cat de mincinos este.Cum poti sachimba sute de directori fara niciun motiv,doar ca ia trimis lui un sms un parinte.Sigur o sa pierdeti alegerile,lumea astepta altceva de la voi nu sa va mutati organizatia de partid in scoli.

Profu' de logica
26 iunie 2012
E bine, fratilor. E bine

Ma asteptam sa va incalcati toate promisiunile anterioare. Dar nu am banuit nici o secunda ca aceste lucruri sa se intample atat de brutal, atat de haotic si asa prosteste. Dati-i inainte. Lumea trebuie sa afle cine sunteti de fapt

Ionescu
26 iunie 2012
Comportament academic

Domnule Răducu Popescu, Este de-a dreptul ridicol ca dumneavoastră să apreciați ca fiind academic modul în care care s-au purtat discuțiile referitoare la schimbarea unor directori din funcție! Care sunt performanțele intelectuale care vă îndrituiesc pe dumneavoastră să faceți astfel de afirmații? Academia reprezintă cel mai înalt forum al oamenilor de știință și cultură dintr-o țară, în care pătrund doar corifeii din domeniile respective și nu slugoii politici investiți temporar cu funcții de conducere. Domnule Popescu, apa trece, pietrele rămân, spune un vechi proverb românesc, și dacă-mi permiteți oamenii adevărați de catedră, sunt cei care care rămân, prin faptele lor în memoria școlii și nu personaje obscure, năimiți politic în funcții pasagere de conducere….. Rostim cu venerație numele unor inspectori generali ca Duțu, Andrei, Vernic, Baltag apreciați de zeci de generații pentru ceea ce au făcut pentru învățământul constănțean și cum s-au comportat cu semenii lor. Dumneavoastrâ ați fost recomandat in această funcție ca un politruc din perioada proletcultistă și considerați că învățământul se face în poziție de drepți și cu fluierul în gură. Nici o problemă, atât vă duce capul, așa procedați: printr-un telefon, destituiți oameni de valoare, competenți, recunoscuți de colegi și elevi ca atare, fără să le adresați măcar un cuvânt de mulțumire pentru ceea ce au făcut bun, sau de dojană pentru ceea considerați dumneavoastră că nu au realizat. Domnule Popescu (vedeți eu vă spun domn este acesta un mod academic de comportament sau mai curând unul de ciocoi umil față de șefi și zbir față de subordonați ? Domnule Popescu, vă comportați ca Dumitru Popescu zis Popescu Dumnezeu din timpul lui Nicolae Ceaușescu, dar măcar acela era un intelectual rasat, pe când dumneavoastră…. Revin și închei, Răzvan Teodorescu, este un academician (vă place acest termen), probabil că încercați să-l imitați, măcar în ceea ce privește ținuta capilară, dar și aici sunteți un mediocru, nu aveți nici măcar chelia perfectă a dumnealui. Fără considerație și respect, nu meritați, Un simplu cadru didactic

Matei
26 iunie 2012
Nica Elvira

Spagara, fuge dupa functii, Doamne cata nedreptate. Aceasta persoana este demna de dispret, trecuse in anonimat cum era de asteptat, la cate fraude, abuzuri si demisii a executat la comanda lui mamica Buhaiev. Dar daca a fost colega de facultaste cu Domnul Raducu Popescu, era de asteptat. Pacat pentru educatia din Constanta, promovam persoane ipsite de caracter.

Matei
26 iunie 2012
Nica Elvira

Spagara, fuge dupa functii, Doamne cata nedreptate. Aceasta persoana este demna de dispret, trecuse in anonimat cum era de asteptat, la cate fraude, abuzuri si demisii a executat la comanda lui mamica Buhaiev. Dar daca a fost colega de facultaste cu Domnul Raducu Popescu, era de asteptat. Pacat pentru educatia din Constanta, promovam persoane ipsite de caracter.

31 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5178 secunde