Ce rezultate au obținut profesorii constănțeni la Titularizare

2690
Ce rezultate au obținut profesorii constănțeni  la Titularizare - cerezultateauobtinut-1406306002.jpg

Articole de la același autor

Profesorii s-au dovedit mai bine pregătiți decât elevii. Mai mult de două treimi din ei au reușit să obțină peste nota 5 la concursul de titularizare.

În cursul zilei de vineri, s-au afișat primele rezultate ale concursului de ocupare a posturilor didactice sau catedrelor vacante ori rezervate în învățământul preuniversitar, sesiunea 2014, în cele cinci centre de examen din municipiul Constanța. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Constanța, promovabilitatea, înainte de soluționarea contestațiilor, este de 83,72%.

În urma evaluării celor 737 de lucrări scrise din totalul de 740, trei lucrări au fost anulate, 395 de candidați au obținut note între 7 și 10, 222 de candidați au obținut note între 5 și 6,99, iar 120 de candidați au obținut note mai mici de 5 (cinci). De asemenea, trei can-didați au obținut nota 10 la această probă. S-a înregistrat o notă maximă la disciplina arte vizuale - educație plastică, educație vizuală, arhitectură, o notă de 10 la limba și literatura franceză și o notă de 10 la limba și literatura română, pedagogie preșcolară și metodica desfășurării activităților instructiv-educative în grădinița de copii.

Profesorii nemulțumiți mai au la dispoziție numai ziua de sâmbătă pentru a depune contestații, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Constanța. Rezultatele finale se afișează pe 30 iulie 2014. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4153 secunde