Ce șanse li se oferă corigenților

111

Articole de la același autor

Elevii corigenți din clasele terminale de gimnaziu, de liceu, din învățământul profesional și cei care au parcurs stagiile de pregătire practică, care nu pot participa la sesiunea de corigențe stabilită pentru aceste clase în perioada 17 - 19 august, respectiv 4 - 5 august, se pot înscrie la sesiunea generală de corigențe, din perioada 28 august - 4 septembrie.

De menționat că elevii corigenți care nu au promovat în primele două perioade nu mai au dreptul de a se înscrie în cea de-a treia sesiune și vor fi declarați repetenți.

Elevii din clasele terminale de liceu care au susținut și promovat examenul de corigență se pot înscrie la examenul de Bacalaureat, sesiunea august - septembrie, în data de 7 august. Elevii claselor terminale de liceu, ai învățământului profesional și ai stagiilor de pregătire practică ce au promovat examenele de corigență în sesiunea 4 - 5 august se pot înscrie la examenul de certificare a competențelor profesionale, sesiunea august. În cazul în care curriculum parcurs este organizat modular, pentru elevii care nu au promovat modulele ce se finalizează pe parcursul anului școlar, indiferent de numărul de module nepromovate, se organizează o sesiune specială de examene de corigență, în ultima săptămână de curs a anului școlar.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1848 secunde