Ce știm despre toleranță

223
Elevi ai Liceului Teoretic "Nicolae Bălcescu" Medgidia au participat la activități, dezbateri, au realizat postere cu ocazia Zilei Internaționale a Toleranței, în Cabinetul de Geografie al liceului. 


La inițiativa UNESCO, s-a declarat această zi începând cu anul 1995 ca fiind Ziua Toleranței, axată pe acțiuni educative care să prevină și să combată violența, să determine oamenii și tinerii în mod special să trăiască în pace și respect. Diversitatea etnică din Dobrogea este un privilegiu, dar și o provocare pentru cei ce trăiesc în acest spațiu geografic și istoric.

Elevii clasei a X-a F, coordonați de dirigintele lor, prof. Carmen Țanu, au realizat un poster cu titlul "Fii calm și tole-rant" și au dezbătut tema zilei.

Tot cu această ocazie, elevi de la clasele a IX-a E, a X-a B și a XI-a F au realizat pre-zentări PowerPoint și eseuri sub genericul "Sunt om, deci gândesc", din care profesorii coordonatori Carmen Țanu și Peteu Natașa au selectat împreună cu elevii lucrările care vor fi înscrise în competiție.

La eveniment, au participat 40 de elevi, iar lucrările lor sunt expuse la avizierul din cabinet. Psihologul școlar Cristina Palu a monitorizat activitatea în cadrul liceului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 10 Octombrie 2012
Stire din Eveniment : Hoții au dat iama în magazine
Pagina a fost generata in 0.9065 secunde