CEDO a decis: Site-urile sunt responsabile legal pentru comentariile lăsate de utilizatori

190
1
CEDO a decis: Site-urile sunt responsabile legal pentru comentariile lăsate de utilizatori - hacker1375093081-1381561286.jpg

Articole recomandate

Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) a decis, joi, că instanțele din Estonia au procedat corect amendând Delfi, unul dintre cele mai mari site-uri de știri din țară, care a fost dat în judecată pentru comentariile anonime ofensatoare vizând un articol.




Șapte judecători ai Uniunii Europene au stabilit că site-ul de știri din Estonia este responsabil din punct de vedere legal pentru comentariile ofensatoare pe care le lasă utilizatorii, informează pcworld.com.


Pe site se precizează că autorii comentariilor sunt responsabili pentru postările lor și că mesajele amenințătoare sau jignitoare nu sunt permise, dar foarte mute comentarii injurioase au trecut de acest filtru și au fost publicate pe pagina online. Cu toate acestea, din moment ce cititorii pot să scrie comentarii fără să se înregistreze, identitatea autorilor este destul de greu de stabilit, astfel încât nu pot fi trași la răspundere, scrie Mediafax.


Comentează știrea

jon
14 octombrie 2013
chiar asa ...

Pai e cat se poate de normal frate ...site-ul respectiv trebuie sa fie administrat de cineva nu ? Atata timp cat persoana respectiva nu-si face treaba cum trebuie cine e de vina ? Adik exista si un drept la libera exprimare nu ? Fie "el" si unul injurios .

Articole pe aceeași temă

Vineri, 11 Octombrie 2013
Stire din Cultură-Educație : IPS Teodosie va pleca la Iași
Vineri, 11 Octombrie 2013
Stire din Cultură-Educație : Festivalul Luminii la Constanța
Vineri, 11 Octombrie 2013
Stire din Cultură-Educație : Trupa "Holograf" a ajuns la Constanța
Pagina a fost generata in 0.4423 secunde