Cei cinci elevi constănțeni care fac cinste județului

254
Cei cinci elevi constănțeni care  fac cinste județului - ceicincielevi-1407434552.jpg

Articole recomandate

Din lista celor 140 de elevi medaliați la diferite olimpiade școlare internaționale, publicată de către Ministerul Educației Naționale, cinci învață la licee constănțene.

Alaa Alzaitri, elevă în clasa a XII-a la Liceul Internațional de Informatică, și Nilufer Ayda Iusuf, clasa a XI-a la Liceul Teoretic "Ovidius", au obținut, în luna iunie 2014, medalii de bronz la Olimpiada Internațională de Limbă turcă. Diana Ioana Anastase, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național "Mircea cel Bătrân", a luat argintul la Olimpiada Internațională Pluridisciplinară de Chimie "Tuymaada", organizată în luna iunie 2014, iar Maria Teodora Ilie, elevă în clasa a XII-a la Colegiul Național "Mircea cel Bătrân", a obținut bronzul în luna iulie, la Olimpiada Internațională de Biologie. Bursă de merit va primi și Laura Cazamon, elevă în clasa a IX-a la Liceul Teoretic "Ovidius", care a ocupat locul III la Olimpiada Internațională de Rusă, desfășurată în luna iunie 2014.

Potrivit unui ordin al ministrului Educației, Remus Pricopie, olimpicii internaționali care au obținut medalii de argint vor primi o bursă de merit de 675 de lei, iar pentru cei care au luat bronz, răsplata este de 450 de lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5314 secunde