Centrul Comercial Tom a celebrat trei ani de existență prin spectacole de teatru și magie

380
Centrul Comercial Tom a celebrat trei ani de existență prin spectacole de teatru și magie - 7e1a3119857f89ac777db6a1c8667406.jpg
Zeci de copii, însoțiți de părinții lor, au asistat, ieri, la spectacolele oferite de Centrul Comercial Tom, care împlinește trei ani de existență.
Spre bucuria celor mici, pe scena amenajată în interiorul centrului Carrefour a urcat Trupa Suflețel, care a prezentat spectacolul "Surprize din joben", în timp ce Axiel și Looney au pregătit câteva numere de magie.
Atmosfera s-a îndulcit și mai tare atunci când a fost adus tortul aniversar, pregătit în laboratoarele Carrefour, toți cei prezenți putând gusta din preparatul mult-așteptat. De asemenea, clienții născuți pe 4 octombrie nu au plecat fără cadou de la Carrefour, ei primind câte o sticlă de șampanie din partea organizatorilor.
În a doua parte a sărbătorii, emoțiile s-au intensificat, odată cu marea extragere a câștigătorilor Tombolei Aniversare "De 3 ani iubesc cumpărăturile" organizată în parteneriat cu Centrul Comercial Tom. Cei mai norocoși dintre participanți au plecat acasă cu premii constând în produse electronice și electrocasnice, cum ar fi cuptoare cu microunde, aparate foto și aspiratoare, iar cel mai norocos s-a ales cu un autoturism Volkswagen Polo.
Aniversarea s-a încheiat pe acorduri muzicale, trupa HI-Q susținând un concert în parcarea centrului comercial.
Ainur Sali, directorul Centrului Comercial TOM îi asigură pe clienți că vor avea parte de aceeași ofertă variată de produse cu care s-au obișnuit: "Îi aștept în continuare la cel mai mare centru comercial din oraș, unde pot găsi o gamă variată de produse".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 05 Octombrie 2009
Stire din Cultură-Educație : Deschidere… cu cântec
Pagina a fost generata in 1.6874 secunde