Quentin Tarantino va continua seria "Kill Bill"

354
Quentin Tarantino va continua seria
Regizorul Quentin Tarantino, care a semnat primele două părți ale francizei "Kill Bill", vrea ca Uma Thurman să reia rolul lui Beatrix Kiddo - cunoscută și ca The Bride/ Mireasa -, însă îi avertizează pe fanii seriei că vor avea mult de așteptat pentru această a treia parte a poveștii.
"Mireasa va lupta din nou! Trebuie însă să mai aștepte vreo doi ani, pentru că vreau să se împlinească zece în total (de la ultimul, n.r.)", a declarat Quentin Tarantino, citat de Female First.
"Există două motive pentru acest fapt. Primul - cred că Uma și cu mine avem nevoie de o pauză de zece ani pentru că primul film a fost foarte greu. Al doilea - eu chiar iubesc personajul", spune regizorul.
Potrivit lui Tarantino, filmul ar putea fi lansat, cel mai probabil, în 2014.
Regizorul nu este un cineast care se grăbește când își scrie poveștile. El a petrecut mai bine de un deceniu scriind și rescriind scenariul pentru "Inglorious Basterds", cel mai recent film al său.
Pe lângă "Kill Bill 3", el intenționează să regizeze un film a cărui acțiune să o preceadă pe cea din "Inglourious Basterds" însă nu prevede nicio continuare pentru "Pulp Fiction", unul dintre filmele sale cult.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 02 Octombrie 2009
Stire din Monden : Tori Spelling se află în spital
Miercuri, 30 Septembrie 2009
Stire din Monden : Claire Danes și Hugh Dancy s-au căsătorit
Miercuri, 30 Septembrie 2009
Stire din Monden : Elena Cârstea a fost operată cu succes
Pagina a fost generata in 1.5509 secunde