Kevin Costner a gustat din mâncărurile tradiționale, la Arad

294
Kevin Costner a gustat din mâncărurile tradiționale, la Arad - d24802faacea07a0f93f06662aa12a40.jpg
Actorul și muzicianul american Kevin Costner a luat cina, vineri seară, într-un sat situat în Podgoriile Aradului, respectiv la un restaurant din Miniș, unde a mâncat gulaș și a băut vinuri românești.
Localitatea viticolă Miniș este situată la 30 de kilometri de Arad, iar Kevin Costner și membrii trupei sale, Modern West, au fost invitați la o pensiune din localitate de către organizatorii Festivalului de Film din România (Ro-IFF).
Conform reprezentanților pen-siunii, actorul american și colegii lui au mâncat un aperitiv rece, o gustare caldă și un desert, iar din meniu nu au lipsit vinurile românești, respectiv vinuri de Miniș.
"Ca aperitiv am pregătit clătite cu șuncă, a urmat supă de vițel cu tarhon, iar la felul principal a fost servit gulaș cu gălușcuțe și hribi. La desert, s-a servit salată de fructe de pădure", a declarat Geza Tuduci, proprietarul pensiunii.
La plecare, Kevin Costner a declarat: "Masa a fost grozavă, foarte generoasă, multe feluri. Nu știam la ce să mă aștept, dar oamenii au fost atât de generoși. M-ați prins puțin în dezavantaj pentru că am băut puțin mai mult, am avut și o zi foarte lungă".
Kevin Costner și trupa sa, Modern West, au susținut, sâmbătă seara, la Arad, primul lor concert din turneul european.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 02 Octombrie 2009
Stire din Monden : Tori Spelling se află în spital
Miercuri, 30 Septembrie 2009
Stire din Monden : Claire Danes și Hugh Dancy s-au căsătorit
Miercuri, 30 Septembrie 2009
Stire din Monden : Elena Cârstea a fost operată cu succes
Pagina a fost generata in 1.6512 secunde