Centrul Cultural Turc susține artiștii

112
Centrul Cultural Turc susține artiștii - centrul-1443457427.jpg

Articole de la același autor

Joi, 1 octombrie, de la ora 18.00, la Muzeul de Artă Constanța va avea loc vernisajul expoziției de pictură a artistului Sorin Adam. Evenimentul este organizat de Yunus Emre Enstitüsü Centrul Cultural Turc Constanța, Consulatul General al Republicii Turcia la Constanța și Muzeul de Artă.

Sorin Adam s-a născut la 22 august în Ploiești 1968, iar în 1996 devine licențiat al Academiei de arte București. Un an mai târziu, în anul 1997 a devenit membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România.

A participat la numeroase expoziții personale în țară și străinătate. Amintim expozițiile de la Florența și Corropoli Abruzzo din Italia, Institutul Cultural Român "Dimitrie Cantemir" - Istanbul (Galeria Isik), Galeriile de Artă ale Municipiului București, Palatul Beldiman - Iași, Salonul Național "Ion Andreescu""- Buzău, dar și participarea la expoziții de grup. Aici menționăm Salonul de Grafică - RHO (Milano) Italia, Salonul Național de Acuarelă - Cercul Militar Național - București, Settimana Internazionale della Arte - RHO (Milano) Italia, Expoziția Internation, Târgul International de Arte Frumoase - București "Amicii del Pomero" (premiul și medalia) - RHO (Milano) Italia, Salonul Național de Grafică - Il Falcone Montepascali (Grossetto) Italia etc.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5294 secunde