Trenul "Tanța și Costel" a plecat din gara Medgidia

204

Articole de la același autor

Festivalul Național de Teatru "Tanța și Costel" a ajuns la final. Trei seri minunate în care piesele de teatru s-au jucat cu sala plină, trei seri încărcate cu emoție, cu zâmbete și râsete, un festival prin care Medgidia a dovedit încă o dată că spiritul culturii este viu printre cetățenii săi. Cea de-a patra ediție a festivalului a adus alături trupe de teatru din toată țara, actori și regizori care au jucat în fața publicului piese cunoscute sau mai puțin cunoscute și chiar o premieră - "Oameni moderni" de Aura Buzdugan, interpretată de trupa ProActoria a Teatrului Popular Mediaș și regizată de Marinela Brânză.

Ultima piesă jucată în cadrul festivalului a fost "Regele Lear în noaptea revelionului" regizată de Ion Crișu și interpretată de trupa "Thetis" a Casei de Cultură Ioan N. Roman. O comedie prin care regizorul a adus un omagiu simbolului ediției de anul acesta – actorul. La finalul celor trei seri de regal actoricesc a avut loc festivitatea de premiere, în care toți participanții la festival și toți cei implicați în organizare au fost felicitați de comitetul de organizare - comandantul Garnizoanei Medgidia, col. dr. Gheorghe Rotariu și primarul Marian Iordache. Trenul "Tanța și Costel", metafora pe care a folosit-o regizorul Ion Crișu pentru a vorbi despre acest festival deosebit, a plecat din gara Medgidia, așteptând cu nerăbdare următoarea gară.

Primarul municipiului Medgidia, Marian Iordache, a declarat pentru ediția extraordinară: "Ne bucurăm că publicul a fost prezent în număr atât de mare și sperăm că la ediția următoare să ne ridicăm la același nivel și chiar mai sus". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 28 Septembrie 2015
Stire din Cultură-Educație : "Amantul  perfect",  la Harlequin
Miercuri, 23 Septembrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Invitație la teatru pentru prichindei
Sâmbătă, 19 Septembrie 2015
Stire din Cultură-Educație : "O rază de soare" pentru  cei mici
Vineri, 11 Septembrie 2015
Stire din Politică-Administrație : Delegație sârbă, vizită la Medgidia
Pagina a fost generata in 0.5432 secunde