Cine a urcat pe scena Festivalului "Tanța și Costel"

128
Cine a urcat pe scena Festivalului

Articole de la același autor

La Cercul Militar din Medgidia a avut loc, week-end-ul trecut, încă o ediție a Festivalului de Teatru "Tanța și Costel". Ajuns anul acesta la cea de-a II-a ediție, evenimentul s-a desfășurat cu sprijinul Garnizoanei Medgidia, Cercului Militar Medgidia, precum și a Primăriei Municipiului Medgidia. Conform organizatorilor, trupele participante la festival au cuprins majoritatea regiunilor istorice ale României, respectiv Medgidia, Lugoj, Mediaș, Iași, Roman, Huși și Buzău. Municipiul-gazdă a intrat în festival cu două trupe: "Thetis", a Cercului Militar Medgidia, care a și dat tonul spectacolului cu piesa "Chirița în provincie", și trupa "Ușa", a Casei de Cultură "I.N. Roman", care a interpretat piesa "Reminiscențe din trecut", cu momente vesele și triste din autori români și străini.

Au mai urcat pe scena festivalului trupa teatrului din Lugoj, care a interpretat piesa "Într-un bazar sentimental", trupa de teatru din Mediaș a interpretat piesa "Dineu cu proști" de Francisc Veber, trupa de teatru a Cercului Militar Iași a interpretat piesa "Cu ușile închise". Piesa de comedie "Nervi... de ochii lumii" a fost interpretată de trupa "Ridendo" din Buzău, trupa "Vasile Alicsandri" a Cercului Militar Roman a interpretat piesa "Deșteapta pământului" și trupa Cercului Militar Huși a interpretat comedia "Vânătorii".

Toate cele opt trupe de teatru participante la festival, dar și cei care au sprijinit realizarea celei de-a doua ediții a acestui festival au primit diplome și trofee. "Am reușit să omagiem teatrul, să punem în valoare bunul gust și mai ales cultura locală. Le mulțumesc tuturor celor care au pus umărul la reușita acestei manifestări și vă invit anul următor la ediția a III-a a Festivalului de Teatru «Tanța și Costel»", a precizat Marian Iordache, edilul Medgidiei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3607 secunde