Cine și de ce îl critică aspru pe ministrul Educației

220
1
Cine și de ce îl critică aspru pe ministrul Educației - ministruleducatiei-1442337723.jpg

Articole de la același autor

Liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea, s-a declarat "surprins" de ordinul dat de ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, privind evaluarea spațiilor din cămine pentru eventuala primire a imigranților, spunând că acesta ar trebui să fie "mai ponderat" în comunicarea publică.

"Nu știu ce a avut în minte domnul ministru al Educației, dar cred că ar trebui să fie mai ponderat și el, și toți miniștrii, și această acțiune trebuie să fie sub o coordonare unitară", a spus Dragnea, într-un interviu acordat unui post de radio.

Liderul PSD a precizat că nu a vorbit cu Sorin Cîmpeanu și nici nu știe dacă și cu cine s-a consultat acesta, fiind surprins de acțiunea ministrului. Mai mult, Dragnea spune că, în astfel de chestiuni, doar CSAT poate dispune măsuri și trebuie să aibă o strategie bine pusă la punct.

"Românii sunt foarte îngrijorați și orice comunicare necoordonată pe acest subiect nu face decât să crească îngrijorarea în rândul românilor", a mai spus Liviu Dragnea.

Reamintim că ministerul Educației a solicitat, săptămâna trecută, universităților și inspectoratelor școlare județene să identifice eventuale spații de cazare pe care ar putea să le pună la dispoziția refugiaților ce ar ajunge în România, fără afectarea procesului de învățământ. La Constanța, în timp ce universitățile de stat și-au declarat imposibilitatea de a caza imigranți, Inspectoratul Școlar Constanța a identificat circa 6.100 de locuri în cămine din județ. 

Comentează știrea

cristina
16 septembrie 2015
Aceasta este afacerea anului!

Aceasta este afacerea anului! Ne-am lansat si suntem in plina expansiune! Suntem plini de succes si vrem sa ne marim si mai mult echipa! Avem mereu nevoie de oameni dispusi sa colaboreze cu noi pe Internet si sa castige bani repede, bani frumosi, acum, urgent! Aceasta oportunitate este pentru tine! Cauta-ma acum cat mai repede la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 16 Septembrie 2015
Stire din Social : "Nu trimiteți copiii la analize, inutil!"
Pagina a fost generata in 0.5517 secunde