Cum pot preda profesorii constănțeni prin metoda jocurilor

383
1
Cum pot preda profesorii constănțeni prin metoda jocurilor - cumpotpreda-1442337790.jpg

Articole de la același autor

Casa Corpului Didactic oferă cadrelor didactice constănțene interesate să se perfecționeze posibilitatea de a se înscrie la programul "Educația formală și nonformală pentru dezvoltare durabilă", având o durată de 60 de ore și 15 credite profesionale.

În cadrul sesiunilor de formare, cu un caracter dominant interactiv, participanții vor avea posibilitatea să se familiarizeze cu conceptele de bază ale domeniului și să primească informații de ultimă oră, să exerseze metoda jocurilor în educația pentru dezvoltare durabilă, să cunoască cadrul de realizare a proiectelor în domeniul educației pentru dezvoltare durabilă și să identifice posibilitățile de abordare interdisciplinară a acestora.

Beneficiar al programului poate fi orice cadru didactic, indiferent de specialitate și de nivelul de vârstă al celor cu care lucrează la clasă.

Formatori vor fi prof. dr. Carmen Bucovală, Mihaela Cândea, expert ONG "Mare Nostrum", lect. univ. dr. Liviu Galațchi și prof. Carmen Camelia Rădulescu.

Calendarul de formare: 3, 4, 10, 11, 17, 18 octombrie - întâlniri față în față; 26-30 octombrie - activități practice individuale; 31 octombrie - evaluarea finală. 

Comentează știrea

Ema
16 septembrie 2015
preț

Cât costă acest curs?

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 02 Septembrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Veste bună pentru profesorii navetiști!
Pagina a fost generata in 0.5332 secunde