Un nou concurs în învățământul constănțean

609
2
Un nou concurs în învățământul constănțean - unnouconcurs-1441130216.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, este ultima zi în care cadrele didactice interesate pot depune dosarele, între orele 9-13, pentru Concursul județean de ocupare a posturilor, ce urmează să aibă loc la Școala Gimnazială nr. 38 "Dimitrie Cantemir" Constanța, unde se primesc și dosarele. 


Probele de concurs sunt prevăzute de-a lungul a două zile. Joi, 3 septembrie, în intervalul 9-12, va avea loc proba scrisă din cadrul testării personalului fără studii corespunzătoare postului, urmată de interviul conform programării ce va fi afișată în centrul de concurs. 


Vineri, 4 septembrie, în intervalul 9-13, este programată proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea posturilor didactice în vederea angajării cu contract individual de muncă pe perioadă determinată a personalului didactic calificat. 


Subiectele pentru ambele zile de concurs vor fi realizate la nivel județean de o comisie special constituită. 


Luni, 7 septembrie, vor fi afișate rezultatele acestui concurs, urmând ca până marți, 8 septembrie, să fie primite contestațiile. 


Comentează știrea

NITU, CODREANU SI MIHAI
2 septembrie 2015
PTR BUCOVALA

Draga colega, dar de ce a mai fost nevoie sa organizam acest concurs daca noi, NITU (nici macar nu mi-am facut dosar de inscriere si uite c-am ocupat functia de general adj, CODREANU SI MIHAI (ne-am inscris dar nu ne-am mai prezentat la toate probele si-am plecat ca ne astepta delegatia de numire in functiile de general adj). BAI, neseriosilor, voi ne credeti prosti? nu vedeti ce murdariti de rahat din cap pana-n picioare ati ramas? veniti aici sa ne spuneti ce corect organizati voi acum concursurile. mergeti in mare si recati-va cu buretele de sarma poate s-o lua mizeria aruncata cu galeata in capul vostru.

dascal
2 septembrie 2015
ce concurs d-lor?

stimati profesori cereti si voi sa obtineti poturile identic ca cele obtinute de de cele 3 mirese (BUCOVALA, NITU, CODREANU) SI GINERICA MIHAI!!!!...ca se poate ne-a aratat ministerul ca se poate si fara dosar si sustinerea probelor....aduceti-le aminte d-na Simona ANGHEL ca se poate ocupa functii mari de tot fara macar sa participi la concurs sau probe.....

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 02 Septembrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Veste bună pentru profesorii navetiști!
Pagina a fost generata in 0.3254 secunde