Important eveniment medical, la Universitatea "Ovidius"

237
1
Important eveniment medical, la Universitatea

Articole de la același autor

Începând de astăzi și până pe 5 sep-tembrie, Universitatea "Ovidius" găzduiește cel de-al X-lea Congres al Aso-ciației de Endocrinologie Clinică din România. 


Evenimentul este organizat de Asociația de Endocrinologie Clinică din România, alături de Academia de Științe Medicale, Institutul Național de Endocrinologie "C.I. Parhon" București și Universitatea "Ovidius" din Constanța, și marchează un deceniu de activitate a Asociației de Endocrinologie Clinică din România. 


Lucrările Congresului se vor desfășura în Corpul B al Campusului Universitar, iar deschiderea oficială este programată astăzi, la ora 16, la Aula Magna. 


"Temele principale ale congresului sunt Hormonul de creștere - aspecte pato-logice; Boli asociate patologiei endocrine; Tratamente alternative; Comunicarea medic - pacient; Prezentare cazuri clinice; varia", a declarat prof. univ. dr. Eduard Circo, președintele comitetului local de organizare al congresului, președinte executiv al AECR, prorector al Universității "Ovidius" din Constanța. 


Evenimentul se înscrie în seria ma-nifestărilor dedicate împlinirii a 25 de ani de învățământ medical dobrogean.


Comentează știrea

ZWSQVUSfSmXjuDTTaN
3 mai 2016
ZcBkyhGw

W9wRvO uzrfxbhtolou, [url=http://fzxabkgvaiql.com/]fzxabkgvaiql[/url], [link=http://svsvrpajxrfx.com/]svsvrpajxrfx[/link], http://rmrpymcwovlz.com/

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 02 Septembrie 2015
Stire din Sănătate : Medicii de familie, reuniți la Mamaia
Pagina a fost generata in 2.1773 secunde