Medicii de familie, reuniți la Mamaia

170
Medicii de familie, reuniți la Mamaia - mediciidefamilie-1441128843.jpg

Articole de la același autor

Începând de mâine, sute de medici de familie din Dobrogea se reunesc la Mamaia, la conferința anuală regională. Evenimentul este organizat de Asociația Medicilor de Familie "Tomis" Constanța și se va desfășura până pe 5 septembrie.

Manifestarea intitulată "Medicina de Familie - piatra de temelie la baza medicinii moderne" - Actualități și Perspective, a devenit deja o tra-diție, aceasta fiind cea de-a șasea ediție. Asociația are ca partener Facultatea de Medicină din cadrul Universității "Ovidius" Constanța și Colegiul Medicilor Constanța.

Deschiderea evenimentului va avea loc joi, 3 septembrie, la ora 14,00, la Hotel Iaki din Mamaia, și are ca invitați de onoare pe prof. univ. dr. Sorin Rugină, rectorul Universității "Ovidius", prof. univ. dr. Gheorghe Burnei, de la Universitatea de Medicină și Farmacie din București, prof. univ. dr. Dumitru Matei - UMF București, dr. Rodica Tănăsescu și alte personalități medicale.

Printre lucrările ce vor fi prezentate în cadrul conferinței, se numără "Depistarea precoce a scoliozelor prin screening preșcolar și școlar", "Eradicarea luxației de dezvoltare a șoldului: diagnosticul displaziei în primele 30 de zile și vindecarea până la trei luni", "Complicațiile sinuzitelor", "Boala arterială periferică și indicele gleznă-braț", "Importanța introducerii vaccinului tetravalent în PNI".

Gazda evenimentului va fi medicul Laura Maria Condur, președintele Asociației Medicilor de Familie "Tomis" Constanța, organizație profesională afiliată la Societatea Națională de Medicină de Familie. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.071 secunde