"Practic pentru carieră", un nou proiect lansat la Universitatea "Ovidius"

227

Articole de la același autor

După ce, zilele trecute, rectorul Universității "Ovidius", prof. univ. dr. Sorin Rugină, se declara încântat de faptul că în mandatul său instituția a reușit să dezvolte numeroase proiecte pe fonduri europene, afirmând că trei dintre ele s-au încheiat și alte cinci sunt în derulare, iată că luni, 31 august, încă unul va fi lansat.

Realizat în parteneriat cu SC Profiles International SRL, proiectul se intitulează "PPC - Practic pentru carieră", și își propune dezvoltarea aptitudinilor pentru 150 de studenți care vor beneficia de programul de consiliere profesională și orientare în carieră și de stagii de practică.

În cadrul activităților, studenții și masteranzii vor fi sprijiniți să-și identifice propriile nevoi și înzestrări profesionale, să cunoască cerințele și oportunitățile pieței muncii și să primească îndrumare spre domeniul în care pot activa după terminarea studiilor, stagii de practică organizate la nivelul partenerilor de practică din următoarele domenii: psihologie și științele educației, matematică și informatică, științe aplicate și inginerie, drept și științe administrative. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3141 secunde