X

Surpriză la ISJ Constanța. Cine este al treilea inspector general adjunct

15207
121
Surpriză la ISJ Constanța.  Cine este al treilea inspector general adjunct - noulinspectoradjunct-1440782012.jpg
Nu mai constituie o noutate că din această vară organigrama "la vârf" a Inspectoratului Școlar Județean Constanța a cunoscut o modificare majoră, în sensul că a mai apărut un post de inspector general adjunct.

Până la învestirea în funcția de inspector școlar general, prof. Gabriela Zoia Bucovală a făcut echipă cu prof. Alina Codreanu și prof. Sorin Mihai, toți trei în calitate de adjuncți.

Ca urmare a eliberării unuia dintre cele trei posturi, Ministerul Educației nu a întârziat să numească un nou inspector, în persoana prof. Alina-Elena Nițu, în calitate de adjunct, care este detașată în interesul învățământului până la organizarea unui nou concurs pentru această funcție.

Precizăm că prof. Alina Nițu a promovat concursul de inspectori școlari pentru informatică, cu media 9,58. Este absolventă a Universității din București, Facultatea de Informatică și Matematică și titular al Liceului Teoretic "Ovidius". 

Comentează știrea

121 comentarii. Pagina 1 din 13. Click pe pagina dorită : 1 2 ...13 
cetatean
28 august 2015
Nu-i de mirare!

Cele trei gratii au obtinut ce si-au dorit. Sper sa-si rupa gatul impreuna, Fara ele ce s-ar face invatamantul din judetul Constanta? Ar muri............Eminentele cenusii ale ISJ-ului au reusit.

Justitiarul
29 august 2015
Logica

Populatia scolara a scazut cu 10%,iar numarul inspectorilor generali a crescut cu 33.33%.Propunem cate unul pentru fiecare scoala,sa te tii pe urma performante!!!!

Profesor
29 august 2015
I.S.J - pile, pile...

Pai Nitu nu e cea care statea pe holurile ministerului la concurs? Nu era normal sa fie recompensata? Slugarnicia este apreciata de toti sefii cocotati in functii pe pile!!! Ce, nu e evident cum a ajuns doamna Bucovala general si cum de au luat toti inspectorii medii peste 9,50? Din pacate, or sa ne conduca doar tupeul, aroganta, nu valoarea!

Indragostitul
29 august 2015
Balul mireselor

Singura calitate a doamnelor cocotate in fruntea invatamantului Constantean este aceea ,ca toate nu mai sunt maritate si sunt apte sa-si dea toata dragostea pentru educatia copiilor nostri

Andrei
29 august 2015
da?

Si care e surpriza?

alt cetatean
29 august 2015
Pe teren

Daca tot sunt asa multi inspectori, sa vina "pe teren", sa vada ce se intampla in scoli, da' pe bune, nu asa... de ochii lumii!

colega
29 august 2015
Poate...

Unde-s multi, puterea creste! Poate pune si dansa umarul s-o dea jos pe 'burlacita' de la sc. 28! Ca e greu de tot, nu-i asa, doamna inspector general!

Fost inspector
29 august 2015
management defectuos

Unde o fi fost management defectuos? La ce scoli? Mai defectuos decat la sc. 28 nu cred ca a fost la vreo scoala din judet. Si totusi, domnilor Inspectori, ati pastrat-o in functie, i-ati dat decizie in CA al ISJ. Nu suna prea bine ce se intampla acum in Inspectorat, ba suna chiar foarte rau!

critic
29 august 2015
pile si PSD

Pile si sustinere PSD, ca altfel n-ai cum sa ajungi acolo. Sau la recomandarea unora din interior, din ISJ. Pana la urma, nu ne-ar deranja nici asta. Dar cati dintre ei sunt cu adevarat competenti si pusi pe treaba? Om vedea!

Răspuns la: I.S.J - pile, pile...
Adăugat de : Profesor, 29 august 2015
Pai Nitu nu e cea care statea pe holurile ministerului la concurs? Nu era normal sa fie recompensata? Slugarnicia este apreciata de toti sefii...
profesor din judet
29 august 2015
miza

Nu e vorba de niciun management defectuos, ca nu se tine cont de asta! E vorba de miza, cum spunea cineva intr-un alt comentariu. Daca nu conteaza prea mult directorul- il schimbam! Daca e de-al nostru, il tinem cu numire/decizie, chiar si 4 ani, ba il trecem si daca se da concurs. Or fi cat de cat pe bune concursurile astea? Ca m-as inscrie si eu!

Răspuns la: management defectuos
Adăugat de : Fost inspector, 29 august 2015
Unde o fi fost management defectuos? La ce scoli? Mai defectuos decat la sc. 28 nu cred ca a fost la vreo scoala din judet. Si totusi, domnilor...
121 comentarii. Pagina 1 din 13. Click pe pagina dorită : 1 2 ...13 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5256 secunde