"Scrisul face bine", dar nu și tăcerea ISJ Constanța

2169
8

Articole de la același autor

Într-o atmosferă "intimă", departe de gura presei, reprezentanții inspectoratelor școlar Constanța, Galați, Brăila și ai Asociației Tineri pentru Dezvoltare Durabilă în Europa au organizat conferința de lansare a proiectului POSDRU "Scrisul face bine".

În proiect, care durează cinci luni, vor fi implicați 30.000 elevi din regiunea SE, cei mai mulți provenind din Constanța - 18.000 din 60 de școli.

Toți cei 30.000 de elevi vor beneficia de premii de participare la concursul "Scrisul Face Bine", vor dezvolta abilități de exprimare în scris, de înțelegere și interpretare, 9.000 dintre aceștia vor fi recompensați cu premii de performanță și 450 de elevi dezavantajați vor beneficia de măsuri de motivare și sprijin, prin participarea la excursiile tematice "Scrisul face bine". Fiecare participant va primi 100 de lei premiu, iar premiile de performanță vor consta în 400 de lei - locul I, 300 de lei - locul al II-lea și 200 de lei - locul al III-lea.

Ce școli constănțene vor beneficia de proiect și cum vor fi ele alese, dar și multe alte întrebări al căror răspuns ar fi interesat pe foarte mulți dintre cei implicați în procesul educațional constănțean rămâne un mister atâta timp cât ISJ Constanța nu a considerat necesară prezența presei la eveniment. Așa o fi dat ordin Ministerul Educației? 

Comentează știrea

Ana
23 august 2015
se stie

Proectele POSDRU implica bani multi, documentele emise dau bine in CV-uri, asa ca nu sunt pentru toata lumea! "Prostimea" nu trebuie sa aiba acces!

dascal
23 august 2015
"hartii valoroase" la C.V.

dascalii la catedra, atat! la proiecte si hartii bune ptr urmatoarea gradatie au acces doar inspectorii cu care a facut echipa buna POPESCU. Rusine!

isj-istii
23 august 2015
ia uite-o pe BUCOVALA CE SE MAI HLIZESTE

De aici se vede cum BUCOVALA langa POPESCU rade cu gura pan' la urechi. uite-asa va trece mandatul si va umple buzunarele pe seama dascalilor care-si bat capul cu elevii.

fostul si actuala
23 august 2015
intrebare

Oare noua inspectoare va continua ce a inceput fostul inspector? Sau si mai rau? Speram ca nu!! Pare o persoana vesela si optimista, poate de-asta rade asa! nu mai fiti rautaciosi si carcotasi, mai stimati colegi! Ha, ha!

Răspuns la: ia uite-o pe BUCOVALA CE SE MAI HLIZESTE
Adăugat de : isj-istii, 23 august 2015
De aici se vede cum BUCOVALA langa POPESCU rade cu gura pan' la urechi. uite-asa va trece mandatul si va umple buzunarele pe seama dascalilor care-si...
isj-istii
24 august 2015
ei, hai sa nu mai fim carcotasi

hai sa -i dam o sansa...hai ca uneori se mai schimba si omul, nu-i asa?

Răspuns la: intrebare
Adăugat de : fostul si actuala, 23 august 2015
Oare noua inspectoare va continua ce a inceput fostul inspector? Sau si mai rau? Speram ca nu!! Pare o persoana vesela si optimista, poate de-asta...
cetatean
24 august 2015
Mi-e greata!

Te apuca greata. Nu avem sali de sport, nu avem materiale didactice dar avem POSDRU-uri cu multi bani pentru lucruri care se fac in timpul orelor de limba si literatura romana. Hai sa ne batem joc de banii nostri a tuturor. Ce conteaza ca manualele sunt jerpelite, ce conteaza ca la tara saracia striga si nivelul educatiei scade. .... Avem multe proiecte si activitati extra pe care tot fraierii de la catedra trebuie sa le faca. De ce nu se ocupa fostul si actuala, ca mai multe cadre didactice sa poata aplica pentru proiecte de mobilitate a cadrelor didctice. Apropo, de ce v-ati propus doamna inspector general, pentru cei 4 ani de mandat, poate incepeti sa vorbiti cu domnul prefect si primarul interimar sa se gandeasca si la proiectele POR pentru binele invatamantului constantean daca tot aveti atata trecere la dumnealor si la MECS.

Papu a. guinee
24 august 2015
Frumusete te halesc

Da,a început si zoia sa-si scrie mesaje ,la fel ca vitelul cu două prenume de la mangalia.zoia...zerul si mirosul de oaie garantat nu iese,apoi lupul pielea isi schimba,dar năravul ba.prostia,rautatea si aroganta ta nu au leac...o sa vezi singură.

Profesor
30 august 2015
Despre POSDRU

250 de cadre didactice platite prin proiect 5 luni si 33 000 de elevi ca primesc burse de 100 de lei + 1800 de premii de 450, 300 si 200 de lei!!! Nu e suficient?? Si apropo, draga Simona, ai mai scris un articol pe aceasta tema. Ce mai doreai sa stii???

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4747 secunde