Parteneri din șase state vin la Universitatea "Ovidius"

156
1
Parteneri din șase state  vin la Universitatea

Articole recomandate

Astăzi, în corpul B al Campusului Universității "Ovidius", Facultatea de Științe ale Naturii și Științe Agricole va desfășura Seminarul de închidere a proiectului "O rețea științifică pentru prevenirea riscului la cutremur, alunecări de teren și inundații".

Consorțiul cuprinde șapte parteneri din șase state din bazinul Mării Negre, respectiv Bulgaria, Grecia, România, Republica Moldova, Ucraina și Turcia, iar aplicantul este Institutul de Tehnologie și Educație din Serres, Grecia.

Obiectivul major al proiectului l-a constituit realizarea unui parteneriat regional puternic și de cooperare prin dezvoltarea unei rețele științifice pentru stabilirea unui consens științific, în scopul de a stabili strategii comune și metode de prevenire pentru hazarde naturale, care au consecințe transfrontiere, atât asupra economiei, cât și asupra mediului.

La întâlnire vor participa atât reprezentanți ai partenerilor implicați în proiect, cât și experți de la Autoritatea de Management din Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. 

Comentează știrea

adevar
30 octombrie 2015
adevar

Se grabesc sa ajunga in bordel

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4645 secunde