Colegii de la "Ovidius" deplâng moartea profesorului Aida Todi

1184
Colegii de la

Articole recomandate

Corpul profesoral din cadrul Facultății de Litere a Universității Ovidius a transmis un mesaj prin care deplânge moartea profesorului doctor Aida Todi:


"Miercuri 13 ianuarie, a plecat dintre noi, după luni de suferință, Aida Todi, profesor universitar la Facultatea de Litere-Universitatea Ovidius.

Aida a fost un lingvist reputat, un profesor respectat de colegi și studenți, autoare de cărți și articole științifice, coordonatoarea colecției de Filologie a Editurii Universitare din București, editor fondator al unor publicații culturale și științifice cu prestigiu recunscut.

A publicat carte școlară bucurându-se de tiraje de mii de exemplare și a format tineri cercetători și dascăli în spiritul respectului pentru cunoaștere, adevăr și valoare.

A fost un om minunat, un spirit deschis, o minte lucidă. Dispariția ei prematură în ziua în care ar fi împlinit 53 de ani, este o pierdere atât pentru colegi, studenti și prieteni cât și pentru comunitatea academică națională.

Rămășițele pământești sunt depuse la crematoriul uman din Vitan Bârzești, în spatele Institutului Mina Minovici din București, iar ceremonia funerară va avea loc mâine.

Dumnezeu să o odihnească!"





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4854 secunde