Fostul rector Dănuț Epure, condamnat definitiv cu suspendare

651
1
Fostul rector Dănuț Epure, condamnat definitiv  cu suspendare - epure-1449772929.jpg

Articole de la același autor

Fostul rector al Universității "Ovidius", Tiberius Dănuț Epure, a fost condamnat definitiv, ieri, de magistrații Curții de Apel București. Completul de judecată a hotărât să admită recursul acestuia și Epure a primit o pedeapsă mai ușoară.

Tiberius Dănuț Epure este acuzat de comiterea a două infracțiuni de luare de mită și folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității. Magistrații au decis să îl condamne la trei ani de închisoare, cu suspendare, cu un termen de încercare de cinci ani. De asemenea, acesta nu are voie să fie rector la nicio universitate timp de doi ani.

În același dosar, fostul prorector al universității, Gabriela Stanciu, a fost achitată pentru luare de mită și folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității.

Epure ar fi cerut mită prin intermediul lui Stere Tala. Acesta a fost condamnat la rândul lui la doi ani și șase luni cu suspendare condiționată.

În iulie 2013, Epure a fost ridicat de mascați. Potrivit anchetatorilor, în cadrul instituției au fost investigatori sub acoperire care au strâns probe împotriva rectorului. Oamenii legii au precizat că Epure ar fi cerut și primit suma de 4.000 de euro de la o tânără care intenționa să fie studentă la Facultatea de Farmacie. 

Comentează știrea

titel
11 decembrie 2015
job

Se poate si asa!: Căutăm colaboratori dornici să-și îmbunătățească venitul lunar într-un mod plăcut, lucrând acasă (în regim part-time sau full-time), pe calculator. Dacă ești interesat, alătură-te echipei noastre! Suntem un grup în plină ascensiune implicat într-un mare proiect ce vizează piața de carte electronică. Nu este necesară experiența. Ai nevoie de cunoștințe minime PC, perseverență și atenție la detalii. Instruirea se face gratuit, prin email. Plata câștigurilor realizate este garantată prin contract legal de comision. Fii curajos, încearcă și tu! Pentru informații suplimentare trimite un mesaj cu textul INFO la adresa de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6861 secunde