Chestorul Bogdan Despescu, noul șef al Poliției Române

671
2
Chestorul Bogdan Despescu, noul șef al Poliției Române - despescu-1449773021.jpg

Articole de la același autor

Schimbări majore la Ministerul Afacerilor Interne. Ieri, ministrul Afacerilor Interne, Petre Tobă, prin decizii ale primului ministru, Dacian Cioloș, a făcut mai multe modificări, respectiv a schimbat din funcție doi secretari de stat și un subsecretar. Totodată, Inspectoratul General al Poliției Române are un nou șef, la comandă fiind numit chestorul Bogdan Despescu.

"Domnul general magistrat dr. Ilie Botoș a fost eliberat din funcția de secretar de stat în MAI, în locul acestuia fiind numit, prin decizie a primului ministru, chestor general de poliție Ioan Buda, care a deținut până în prezent funcția de inspector general al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră. Domnul Bogdan Tohăneanu a fost eliberat din funcția de secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, în locul acestuia fiind numit, prin decizie a primului ministru, domnul Trifan Florea Tiberiu, care a deținut până în prezent funcția de coordonator al secției consulare, ministru plenipotențiar, în cadrul Ambasadei României în Italia. Domnul Cornescu Gheorghe a fost eliberat din funcția de subsecretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, iar chestorului de poliție Ion Stoica i-a încetat exercitarea cu caracter temporar a funcției publice de secretar general al Ministerului Afacerilor Interne", se arată într-un comuni-cat remis de MAI.

Din aprilie 2014, chestorul Bogdan Despescu a asigurat comanda Inspectoratului de Po-liție al Județului Constanța. În luna iunie, a participat la concursul organizat pentru ocuparea funcției, iar în noiembrie, a fost avansat în grad, de fostul președinte al României, Traian Băsescu.

Chestorul Despescu este născut în localitatea Nehoiu, județul Buzău, are 43 de ani, este căsă-torit și are un copil. A absolvit Academia de Poliție "Alexandru Ioan Cuza" în 1995, ulterior urmând un curs postuniversitar de psiho-pedagogie, la Universitatea "George Barițiu" și a făcut doctoratul în ordine publică și siguranță națională, la Academia de Poliție. În perioada 2006 - 2011, polițistul a fost adjunct al IPJ Buzău, iar în 2012, a fost împuternicit în fruntea IPJ Prahova. După un an de zile, a revenit pe funcția deținută în cadrul județului natal. 

Polițistul este coautor la două lucrări de specialitate, respectiv: "Forme de manifestare a criminalității economico-financiare în România" și "Societățile comerciale și criminalitatea economico-financiară".

Comentează știrea

Madalin Iacob
11 decembrie 2015
Torturat de Despescu Bogdan

Donmul sef al politiei Romane, Despescu Bogdan m-a torturat in acheta. Detalii aici: http://emin3nt.com/seful-politiei-romane-despescu-bogdan-m-a-torturat-in-ancheta/

titel
11 decembrie 2015
job

Se poate si asa!: Căutăm colaboratori dornici să-și îmbunătățească venitul lunar într-un mod plăcut, lucrând acasă (în regim part-time sau full-time), pe calculator. Dacă ești interesat, alătură-te echipei noastre! Suntem un grup în plină ascensiune implicat într-un mare proiect ce vizează piața de carte electronică. Nu este necesară experiența. Ai nevoie de cunoștințe minime PC, perseverență și atenție la detalii. Instruirea se face gratuit, prin email. Plata câștigurilor realizate este garantată prin contract legal de comision. Fii curajos, încearcă și tu! Pentru informații suplimentare trimite un mesaj cu textul INFO la adresa de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4759 secunde