Colegiul de Arte, gazda naționalei "Educație pentru sănătate"

212
1
Colegiul de Arte, gazda naționalei

Articole de la același autor

Peste 470 de elevi din țară au venit, week-end-ul trecut, la Colegiul Național de Arte "Regina Maria", pentru a participa la cea de-a VI-a ediție a Concursului "Educație pentru sănătate", ajuns la faza națională.


Realizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța și Direcția de Sănătate Publică Județeană Constanța, competiția a prevăzut patru secțiuni, începând cu clasa pregătitoare și clasa I - secțiunea colaj, clasele II-IV - secțiunea fotografie, clasele VII-XI - secțiunea afiș, alături de secțiunea științifică.


Au participat elevi din Botoșani, Caraș-Severin, Galați, Teleorman, Arad, Cluj, Sibiu, Vâlcea, Harghita, Tulcea, Dâm-bovița, Neamț, Vaslui, Prahova, Brăila, Vrancea, Constanța și din municipiul București.


Tema de anul acesta a fost "Prevenirea diabetului zaharat - Sănătos și longeviv. Zahăr în comportament, nu în sânge!".


Premierea elevilor a avut loc în sala "Sergiu Celebidache" a Colegiului de Arte, precedată de un moment artistic oferit de către elevi și profesori ai liceului.


Comentează știrea

catalin
31 mai 2016
mafia din isj

articol frumos, dar concursul a fost o mizerie din cauza juriului care nu au acordat notele de calificare dupa baremul impus ci pur si simplu dupa ochi frumosi, nu au fost afisate toate lucrarile copiilor, iar inspectorul scolar de specialitatea nu a avut buna vointa de a multumi participantilor , copiilor care au depus efort , ,,,, ,, foarte urat din partea organizatorilor a-ti ajuns sa politizati si concursurile copiilor,,,,, atentie tehnica evolueaza si sunt si filmari de la acest eveniment

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3954 secunde