Vin banii! 40.000 de euro pentru Colegiul de Artă

205
Vin banii! 40.000 de euro pentru Colegiul de Artă - colegiuldearta-1443721530.jpg

Articole de la același autor

Proiectul Erasmus+ intitulat "Prin muzică și dans spre inter-culturalitate și perfecționare artistică", cu o valoare de 40.000 euro, al cărui beneficiar este Colegiul de Artă "Regina Maria" Constanța, se adresează elevilor aflați în formare inițială și are drept scop parcurgerea - prin stagiu de formare profesională în parteneriat cu instituții sau companii din domeniul industriei interpretative europene - a unor conținuturi și obiective de formare specifice disciplinelor muzicale și coregrafice.

Parteneriatul din cadrul proiectului este alcătuit din Colegiul de Artă "Regina Maria" Constanța, care va îndeplini rolul de organizație de trimitere, organizațiile de primire fiind: Banda Municipal de Musica, El Real Conservatorio Superior de Musica "Victoria Eugenia" și Asociația Grupo Motor Granada, organizația de primire și organizația intermediară MEP Europroject Granada, Spania.

Cei 34 de participanți vor organiza, promova și susține un spectacol final în fața publicului spaniol, la încheierea stagiului. De asemenea, vor aplica și exersa cunoștințele acumulate, abilități, competențe prin crearea unui proiect artistic independent și susținerea acestuia în fața publicului alcătuit din colegi, profesori, părinți, având astfel și un exemplu direct de "a învăța prin a face".

În urma plasamentului și a perioadei de pregătire profesională inițială parcursă, participanții vor primi certificate de participare la stagiu eliberate de către cele trei instituții partenere.

Directorul Colegiului de Artă, prof. Ismet Nejdet Gevat, apreciază efortul echipei de proiect care a reușit să îndeplinească toate condițiile impuse de un proiect Erasmus+ și să creeze o deschidere a elevilor acestei instituții către spațiul cultural și interpretativ european. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.8954 secunde