Colegiul "Kemal Atatürk", câștigătorul a trei premii I la olimpiada de religie islamică

970
Colegiul
Din cei 69 de elevi înscriși la etapa județeană a olimpiadei de religie islamică ce a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, s-au prezentat efectiv la concurs 53, dintre aceștia 21 obținând și premii.
Concurenții au fost elevi de etnie turcă și tătară din localitățile Constanța, Cumpăna, Mangalia, Medgidia și Valu lui Traian.
Competiția, care s-a desfășurat la Colegiul Național "Kemal Atatürk" din Medgidia, a fost organizată de Inspectoratul Școlar Județean Constanța și Muftiatul Cultului Musulman din România.
La finalul competiției, patru partici-panți, trei dintre ei elevi ai Colegiului Național "Kemal Atatürk" și unul de la Școala "Mihail Sadoveanu", au obținut locul I, locul secund fiind adjudecat, de asemenea, de patru concurenți, în timp ce premiul III a fost împărțit de cinci participanți la competiție, iar alți opt au plecat acasă cu mențiuni.
Cei patru ocupanți ai locului I sunt Soiun Hakan Robert (clasa a IV-a), Sercan Yesa Furkan (clasa a IV-a), Sercan Melisa (clasa a V-a), Rasim Ghizem (clasa a VI-a).
Elevii participanți în concurs au împărțit, la final, emoțiile competiției cu părinții care au asistat la festivi-tatea de premiere, dar și cu alți colegi, reprezentanți ai instituției gazdă, ai Muftiatului Cultului Musulman din România, ai Ministerului Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, ai uniunilor turcă și tătară, precum și cu cei ai Consulatului General al Republicii Turcia la Constanța.
Potrivit directorului colegiului "Kemal Atatürk", Accan Mologani, au fost acordate premii din partea Consulatului General al Turciei, Asociației Oamenilor de Afaceri Turci din Dobrogea, UDTR și diplome din partea aceluiași consulat și ISJ Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 11 Mai 2011
Stire din Cultură-Educație : "Cazinoul pare că se dărâmă!"
Pagina a fost generata in 1.7007 secunde