Colegiul Pedagogic” Constantin Brătescu”, Liceul “Decebal” şi Colegiul Comercial “Carol I”, cursuri exclusiv online

1917
Colegiul Pedagogic” Constantin Brătescu”, Liceul “Decebal” şi Colegiul Comercial “Carol I”, cursuri exclusiv online - colegiul2-1603458262.jpg

Articole de la același autor

Prefectul județului Constanța, Silviu-Iulian Coşa, a convocat, astăzi, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, în sistem electronic, pentru votarea hotărârii privind modificarea scenariilor de funcționare în 32 de unități de învățământ din județul Constanţa.


Astfel, opt unitîăţi de învăţământ vor trece din scenariul al doilea, în scenariul al treilea, șapte din scenariul al treilea, în scenariul al doilea, 15 din scenariul întâi, în scenariul al doilea și două din scenariul al doilea, în scenariul întâi.
Mai precis, din scenariul 2, în scenariul 3 trec: Liceul Teoretic „George Emil Palade” Constanța (până pe 2 noiembrie, o grupă a anului II, un elev confirmat), Colegiul Comercial „Carol I” Constanța (până pe 5 noiembrie, 31 de clase, cu excepția unei clase a XII-a, care se afla deja în scenariul 3, al treilea elev confirmat), Colegiul Național Pedagogic „Constantin Brătescu” Constanța (până pe 8 noiembrie, trei elevi și un cadru didactic confirmați), Liceul Teoretic „Decebal” Constanța (până pe 6 noiembrie, un cadru didactic și un cadru auxiliar confirmați), Școala Gimnazială nr. 33 „Anghel Saligny” Constanța (până pe 30 octombrie, infrastructura nu permite scenariul 2), Școala Gimnazială nr. 10 „Mihail Koiciu” Constanța (până pe 6 noiembrie, pentru o clasă a III-a, un elev confirmat), Școala Gimnazială nr. 17 „Ion Minulescu” Constanța (până pe 5 noiembrie, pentru o clasă I, un cadru didactic confirmat), Școala Gimnazială nr. 2 „Poet Ovidiu” Ovidiu (până pe 5 noiembrie, un cadru didactic și doi elevi confirmați).


Din scenariul 3, în scenariul 2, trec următoarele unități de învățământ, ca urmare a finalizării perioadei în care a fost aprobat prin CJSU scenariul 3: Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” Constanța, Liceul Teoretic Internațional de Informatică Constanța, Școala Gimnazială „Petre Ispirescu” Constanța, Liceul Teoretic „Carmen Sylva” Eforie, Școala Gimnazială nr. 1 Tuzla, Liceul Teoretic „Emil Racoviță” Techirghiol (o clasă a V-a, o clasă a VI-a și două clase a VII-a se aflau în scenariul 3, restul claselor se aflau în scenariul 1), Liceul Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații Constanța.


Ca urmare a modificării ratei de incidență cumulată, care acum se situează între 1/1.000 locuitori și 3/1.000 locuitori, au trecut din scenariul 1, în scenariul 2, următoarele: Grădinița cu Program Normal nr. 1 „Pinocchio” Techirghiol, Grădinița cu Program Normal nr. 2 Techirghiol, Grădinița cu Program Prelungit Techirghiol, Grădinița cu Program Normal Ciocârlia de Sus, Grădinița cu Program Normal Darabani, Școala Gimnazială nr. 1 Darabani, Grădinița cu Program Normal Negru Vodă, Grădinița cu Program Normal Vâlcele, Școala Primară nr. 2 Vâlcele, Școala Gimnazială „Cristea Caraman” Cogealac, Grădinița cu Program Normal Cogealac, Grădinița cu Program Normal Râmnicu de Jos, Școala Gimnazială nr. 1 Râmnicu de Jos, Grădinița cu Program Normal Tariverde, Școala Gimnazială nr. 2 Tariverde.


Două unități de învățământ vor trece din scenariul 2, în scenariul 1. Este vorba despre Școala Gimnazială nr. 1 Vulturu și Grădinița cu Program Normal Vulturu.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.7502 secunde