Comedia "Dragoste și căpșuni", la Harlequin

146
Comedia

Articole de la același autor

Dacă și week-end-ul acesta se declară încă în vacanță, începând de vineri, 16 ianuarie, se deschide agenda de spectacole și la Harlequin, din Mamaia. Comedia "Dragoste și căpșuni" va inaugura… scena, vineri, 16 ianuarie, de la ora 21,30.

Piesa de teatru explorează diferite teme, printre care și inutilitatea legăturilor care se bazează pe sex, dorință și pe versatilitatea comportamentului uman, care ne arată cine suntem de fapt și cum ne modificăm în funcție de persoana cu care intrăm în contact sau de momentul în care ne aflăm. Textul are o putere erotică mare, fără a fi însă indecent, și are capacitatea de a te pune pe gânduri. Este o comedie interpretată de doi tineri și talentați actori, Ana Odagiu și Alex Zob, care au norocul de a da viață mai multor personaje.

v v v

Sâmbătă, 17 ianuarie, așa cum ne-a obișnuit în fiecare sâmbătă la Harlequin, Trupa "Suflețel" prezintă spectacolul de teatru de păpuși "Cenușăreasa", fantezie muzicală după Charles Perrault.

Duminică, 18 ianuarie, de la ora 16 și de la ora 21, simpaticele personaje din celebrul de-acum serial "Las Fierbinți", Bobonete și Văncică, vor susține două showuri de stand-up comedy la restaurant Harlequin Mamaia. Prețul unui bilet este de 55 lei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 08 Ianuarie 2015
Stire din Cultură-Educație : Proconsul revine la Constanța
Miercuri, 07 Ianuarie 2015
Stire din Cultură-Educație : Un spectacol cu concept nou
Pagina a fost generata in 1.2484 secunde