Surprizele Festivalului Iernii constănțene

395
2

Articole de la același autor

În parcul din fața Teatrului Național de Operă și Balet "Oleg Danovski", constănțenii au prilejul să participe la primul Festival al Iernii din Constanța, eveniment care face parte din seria de activități dedicate comunității sub egida "Constanța Altfel".

Organizat de Asociația Civică "Pentru Constanța", în parteneriat cu Arhiepiscopia Tomisului și cu Muftiatul Cultului Musulman, evenimentul se va desfășura și va transforma centrul orașului într-un spațiu al bunei dispoziții și al sărbătorilor "altfel" pentru Constanța.

Din programul Festivalului Iernii 2014, fac parte concerte de colinde susținute de Corala Arhiepiscopiei Tomisului, dar și spectacole ale ritului musulman. De asemenea, elevii de la Colegiul Național de Artă "Regina Maria", artiști constănțeni dornici de afirmare, dar și consacrați, vor susține concerte și spectacole pe durata următoarelor zile ale festivalului.

Ca simbol al bunei conviețuiri pe tărâmul Dobrogei, creștinii și musulmanii vor sărbători împreună atât Nașterea Domnului Iisus Hristos, de Crăciun, cât și Nașterea profetului, zi celebrată pe 2 ianuarie.

Decorațiunile specifice sărbătorilor de iarnă vor completa atmosfera festivă, iar concursurile organizate vor bucura pe toată lumea.

În perioada evenimentului, Constanța Altfel - Asociația Civică "Pentru Constanța" și Arhiepiscopia Tomisului vor împărți cadouri către persoanele nevoiașe din Constanța.

Astă-seară, de la ora 18, va urca pe scenă un Quartet care va interpreta muzică clasică, după care va urma un divertisment pentru copii - spectacol interactiv: flori de gheață și Moș Crăciun. De la ora 19,20, vor veni colindătorii de la Club Amicii, după care Moș Crăciun va împărți cadouri colindătorilor. De la ora 19,40, Corala Arhiepiscopiei Tomisului va prezenta un program urmat de Recital de colinde clasice - Daniela Vlădescu și Marius Mitrofan și recital Danny Mazo. De la ora 21, vin în concert Alexia și Dima (Lala Band), seara încheindu-se cu o discotecă și concursuri pentru copii. 

Comentează știrea

Burdy
27 decembrie 2014
Loc de munca pe internet!

Oferta locuri de munca pentru toti! Veti gasi din ce in ce mai multi oameni care lucreaza cu noi, pentru ca oferta noastra este absolut serioasa! Contract legal oferit din start! Dovada platii disponibila imediat! Am expediat si primele castiguri! Oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Lucrati 3 ore pe zi ca operator online si incasati 300 dolari lunar! Pentru mai multe informatii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

MIHA
27 decembrie 2014
LUCRU DOMICILIU

DACA AI RABDARE SI UN CALCULATOR CONECTAT LA INTERNET LA CARE SA LUCREZI 3 ORE PE ZI POTI CASTIGA BANI USOR CEL PUTIN 300 DE DOLARI LUNAR.OFERTA ESTE SERIOASA,VALABILA PENTRU TOATE LOCALITATILE TARII.NU ESTE NICI MLM SI NICI JOC PIRAMIDAL.PENTRU MAI MULTE DETALII TRIMITE"INFO"LA ADRESA [email protected]

Articole pe aceeași temă

Marţi, 23 Decembrie 2014
Stire din Diverse : Idei pentru meniul festiv
Marţi, 23 Decembrie 2014
Stire din Diverse : Trucuri la servirea bucatelor
Pagina a fost generata in 0.3374 secunde