Promoții, oferte și un program special pentru cei mici, la City Park Mall

248
Promoții, oferte și un program special pentru cei mici, la City Park Mall - fotoeventcpc-1419336668.jpg

Articole recomandate

City Park Mall este alături de constănțeni pe toată durata sărbătorilor, cu promoții, oferte speciale și un program interactiv pentru cei mici. Aceștia vor avea parte de multe surprize, concerte, facepainting, teatru de păpuși și bineînțeles ateliere de creație. Cei mici se pot întâlni cu ajutoarele lui Mos Crăciun, Spiridușii și Crăciuneasa și cu mascotele de Crăciun: Renul Rudolf, Brăduțul Cetinuț si Ursul Fram.

Program de funcționare


Programul de funcționare a City Park Mall în perioada sărbătorilor este: în ajunul Crăciunului vizitatorii sunt așteptați în intervalul orar 10.00 – 20.00, urmând ca în data de 25 decembrie și 1 ianuarie centrul comercial să fie închis. Iar pe data de 31 decembrie programul este 10.00 – 19.00.

"Perioada sărbătorilor de iarnă este una foarte importantă atât pentru noi, cât și pentru constănțeni. Așteptăm un număr mare de vizitatori, care să profite de numeroasele reduceri și oferte din magazinele noastre. Este prilejul perfect pentru a-i surprinde pe cei dragi, alegând cadouri speciale. În momentele de respiro, constănțenii pot alege zonele dedicate activităților de recreere sau alte moduri de a petrece timp de calitate alături de prieteni și familie, în cadrul City Park Mall" a declarat Sorin Scintei, general manager City Park Mall.

Program special pentru copii


De asemenea, până pe 24 decembrie, în intervalul 17.00 – 20.00, copiii se pot întâlni și pot face poze cu Moș Crăciun și renii acestuia, care îi vor întâmpina cu daruri și povești. Casa lui Moș Crăciun este deschisă zilnic, de luni până vineri, între 16:00 și 20:00, iar sâmbăta și duminica, între 11:00 – 13.00 și 16.00 - 20:00.

Toți cei care fac cumpărături în această lună câștigă premii instant și intră în cursa pentru marele premiu – o vacanță în Laponia pentru toată familia. Momentele magice imortalizate de Spiridușii Moșului vor fi postate pe pagina de facebook a City Park Mall.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 23 Decembrie 2014
Stire din Diverse : Idei pentru meniul festiv
Marţi, 23 Decembrie 2014
Stire din Diverse : Trucuri la servirea bucatelor
Pagina a fost generata in 0.3278 secunde