În acest week-end

Comedii pentru cei mari și multe povești pentru micii spectatori

133
Comedii pentru cei mari și multe povești pentru micii spectatori - spectacole-1418395970.jpg

Articole de la același autor

Teatrul de Stat Constanța a programat, în acest week-end, din repertoriul său, două comedii care s-au bucurat de succes.

Sâmbătă, 13 decembrie, de la ora 19, comedia lui Carlo Goldoni "Gâlcevile din Chioggia", în regia Danei Dumitrescu, îi va avea în distribuție pe Andu Axente, Laura Iordan/Clara Ghiuvelechian, Turchian Nasurla/Ana Maria Ștefan, Andrei Cantaragiu, Marian Adochiței, Adrian Dumitrescu, Luiza Martinescu Toma, Georgiana Mazilescu, Florina Stănculeț/Georgiana Baran, Florentin Roman, Cosmin Mihale, Remus Archip, Mirela Pană/Cristina Oprean.

Florina Stănculeț, Tani Ștefu, Nina Udrescu, Liviu Manolache, Gelu Ciobanu sunt protagoniștii piesei "Desculț în parc", de Neil Simon, programată duminică, 14 decembrie, de la ora 19.

v v v

La Teatrul pentru Copii și Tineret "Căluțul de mare", duminică, 14 decembrie, se joacă în dublă reprezentație, de la ora 11 și de la ora 12.30, spectacolul dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani "Pinocchio", în regia și scenariul Cristian Mitescu.

v v v

Și dacă tot vorbim de micii spectatori, la restaurantul Harlequin din Mamaia, Trupa Suflețel a pregătit sâmbătă, 13 de-cembrie, de la ora 12, un nou moment special - teatrul de păpuși "Spărgătorul de nuci". O poveste minunată în care darurile de Crăciun ne pot purta în Tărâmul Magic! Războaiele dintre prințul care fusese transformat în Spărgător de nuci și urâciosul Rege al Șoarecilor, porțile deschise spre Tărâmul Copilăriei, păpușile, muzica, totul face ca acest spectacol să fie un minunat dar de Crăciun, pentru toată lumea!

Prețul unui bilet este de 25 lei.

v v v

Sâmbătă, 13 decembrie, la Forte Life, de pe b-dul Tomis 235, între orele 10-13, JCI Constanța dăruiește magia sa din "Atelierul Zânelor" prin joc și distracție, un eveniment caritabil, prin care copiii norocoși pot oferi cadouri copiilor din familii nevoiașe.

Un număr de 60 de perechi formate din copii și părinți vor participa la activitățile organizate de Zâne timp de trei ore. Prin rotație, echipele vor participa la cele șase ateliere: Atelierul Zânei Crăciunului, Atelierul Zânei Sănătății, Atelierul Zânei Cadourilor, Atelierul Zânei Prăjiturică, Atelierul Zânei Îngerașilor, Atelierul Zânei Culorilor.

Condiții de participare: fiecare participant copil înscris la "Atelierul Zânelor" trebuie să aducă un cadou pentru cazurile sociale selectate de Zâne. Aceste cadouri vor fi oferite în etapa a doua a evenimentului - partea caritabilă care se va petrece pe 21 decembrie. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 06 Decembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : Invitație la spectacolele Teatrului de Stat
Vineri, 12 Decembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : Spectacol pentru micii constănțeni
Miercuri, 03 Decembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : "Pentru tine, Dascăle!"
Sâmbătă, 29 Noiembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : "Harap Alb" povestit  de Trupa Suflețel
Pagina a fost generata in 0.5503 secunde