"Comorile condeiului" din învățământul primar constănțean

392
2

Articole de la același autor

Sâmbătă, 4 aprilie, se desfășoară cea de-a II-a ediție a Concursului județean de caligrafie și ortografie "Comorile condeiului", la care s-au calificat 1.415 elevi, din clasele a II-a, a III-a și a IV-a. Concursul se desfășoară sub forma unei singure probe scrise, având ca structură, în partea I - caligrafie, partea a II-a - ortografie și punctuație. Cei 150 de profesori supraveghetori și evaluatori constănțeni se vor afla la Școala nr. 16 (clasa a II-a), Colegiul Național Pedagogic "Constantin Brătescu" (clasa a III-a) și Școala nr. 12 "B.P. Hașdeu" (clasa a IV-a). Contestațiile se vor depune luni, 6 aprilie, până la ora 14.


Comentează știrea

Calin
5 aprilie 2015
Oferta job

Singura calitate de care ai nevoie pentru a reuși: putere mentală. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

Profesor inv. primar
6 aprilie 2015
Evaluare

Ce cauta profesorul de muzica Badila printre evaluatori??? Ce il recomanda in afara de pilele la directoarea Scolii 12? Cred ca ar fi trebuit sa fie doar invatatori sau profesori de limba romana. De ce unii nu-si cunosc limitele? Ce fel de concurs e acesta daca e evaluat de amatori?

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 15 Ianuarie 2014
Stire din Cultură-Educație : Invățătoarele la control
Pagina a fost generata in 0.6759 secunde