Competiții sportive, la școala "Gheorghe Țițeica"

187
Competiții sportive, la școala

Articole de la același autor

Săptămâna aceasta, la Școala Gimnazială nr. 30 "Gheorghe Țițeica" din Constanța au avut loc întreceri sportive reunite într-un proiect intitulat "Cupa Gheorghe Țițeica". Este primul an în care, timp de șase zile, peste 200 de elevi ai acestei instituții de învățământ au fost angrenați într-o competiție ce a promovat fair-play-ul, dorința de a fi cel mai bun și forța de a te autodepăși în tot ceea ce faci.


Considerând că este nevoie ca cei mari și mici să fie stimulați în direcția cultivării aptitudinilor lor sportive și a gustului pentru mișcare, Aneta Dragnea, directorul școlii, și asociația de părinți a Școlii "Gheorghe Țițeica", prin Aurelian Ivașcu, au inițiat acest eveniment, alături de Ioana Stancu, profesor de sport. 


Partenerii proiectului au fost Direcția Județeană pentru Tineret și Sport, Inspectoratul Școlar Județean Constanța, Clubul Sportiv "Farul" și Liceul cu Program Sportiv "N. Rotaru". 


La festivitatea de premiere, medaliile și cupele au fost decernate de prof. Ilie Floroiu, directorul Clubului Sportiv "Farul", un model pentru sportul de performanță constănțean.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4852 secunde