Concert caritabil Phoenix, la Constanța

223
Concert caritabil Phoenix, la Constanța - concertcaritabil-1571949794.jpg
Clubul Phoenix din Constanța găzduiește, deseară, de la ora 21.30, un concert caritabil al legendarei trupe Phoenix. Evenimentul marchează împlinirea a șapte de ani de când a fost demarată Campania "Music for Autism". 
"Prin acest concert, încercăm să aducem un zâmbet, să răscolim amintiri din cele mai frumoase în sufletele celor prezenți", anunță organizatorii. Prețul unui bilet este de 60 de lei. 
Concertul vine în sprijinul campaniei care are ca scop viitor amenajarea terenurilor de sport pentru copiii cu dizabilități din centrele școlare pentru educație incluzivă din Constanța. 


"Music for Autism" 
Timp de șase ani, nume mari din industria autohtonă de muzică rock-folk-pop s-au implicat pentru a duce la destinație scopul campaniei. "Music for Autism" a fost sprijinită prin concertele caritabile susținute de Vama, Loredana Groza & Nadir, Vița de Vie, Cargo, Timpuri Noi, Berti Barbera & Nicu Patoi, Florin Chilian, Ada Milea, Desant, White Walls, Mihai Mărgineanu, Proconsul, Celelalte Cuvinte, The R.O.C.K. (Tribute AC/DC), CTC, Nicu Alifantis, Mircea Baniciu, Emeric Imre, The Model, Zdob și Zdub, Taxi, Phoenix, Provincialii. 


Campania "Music for Autism", un proiect început în 2012 cu scopul de a sprijini copiii cu autism și alte dizabilități, s-a bucurat încă de la început de succes, devenind astfel proiectul umanitar pe poziție fruntașă cu reușite nenumărate. 
1 din 68 de copii suferă de autism, iar datele înregistrate în ultimii ani în România indică o creștere continuă a numărului acestora. Iar dacă sistemul nu ajută, oamenii se ajută între ei. 


"Rolul acestei campanii este de a educa și sensibiliza publicul la acest mesaj social care este foarte puternic: «autismul sau orice altă dizabilitate înseamnă contact și comunicare limitată cu alte persoane și interes foarte restrâns»", mai subliniază organizatorii. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2214 secunde