Concert special de Crăciun oferit de Teatrul "Oleg Danovski"

135
1

Articole de la același autor

Vineri, 20 decembrie, începând cu ora 18, Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" Constanța invită spectatorii la un concert special de Crăciun. Concertul este susținut de orchestra, corul și soliștii Teatrului, care vor interpreta colinde din România și din întreaga lume.

Programul este și el unul deosebit. Astfel, corul va întâmpina publicul în Foyer, cu 20 de minute de colinde tradiționale românești, înainte de ora clasică de începere a concertului și anume la ora 18.

Concertul va cuprinde lucrări vocal instrumentale din repertoriul universal clasic și contemporan, cântece tradiționale de Crăciun în interpretarea soliștilor: Mădălina Sandu, Lucia Mihalache, Smaranda Drăghici, Stela Sârbu, Roxana Bageac, Răzvan Săraru, Doru Iftene și Bogdan Sandu.

Se vor interpreta lucrări din creația compozitorilor Cesar Frank, Ceaikovski, Donizetti, Rossini, Saint Saens, iar spectatorii vor avea parte de multe surprize muzicale. La pupitru va fi prezent maestrul Radu Ciorei, iar conducerea muzicală a corului va fi asigurată de maestrul Adrian Stanache.

"Dorim spectatorilor și prietenilor noștri Sărbători Fericite, cu pace și bucurii și un an nou fericit cu sănătate și împliniri. LA MULTI ANI, 2014!", a ținut să adauge Daniela Vlădescu, directorul Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" Constanța.

Comentează știrea

Teatru
12 decembrie 2013
Precizari

Spectacolul este la ora 18.30 ! Solisti vor fi : Mădălina Sandu, Smaranda Drăghici, Stela Sârbu, Roxana Bageac, Răzvan Săraru, Bogdan Sandu si Adrian Badila.

Articole pe aceeași temă

Marţi, 10 Decembrie 2013
Stire din Cultură-Educație : Concert inedit în Club Phoenix
Joi, 05 Decembrie 2013
Stire din Cultură-Educație : Concert al studenților de la canto
Joi, 05 Decembrie 2013
Stire din Cultură-Educație : Concert inedit, cu muzică aparte
Pagina a fost generata in 0.7236 secunde