CONCURS! "Cuget Liber" îți oferă o invitație la concertul Christmas in Vienna

671
14
CONCURS!
În luna decembrie, Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța ne invită din nou la o incursiune muzicală chiar în capitala europeană a Crăciunului, pentru că tradiția unică a acestei sărbători este într-un mod deosebit pusă în valoare la Viena. Concertul "Christmas in Vienna" va fi prezentat de Spirit Vienna Orchestra, sub bagheta celebrului dirijor și violonist Sebastian Gurtler, garantând o seară magică și de neuitat. Evenimentul va avea loc vineri, 14 decembrie, de la ora 19.00, iar prețul biletelor este de 220 lei, 150 lei și 100 lei. 


Cuget Liber vă oferă posibilitatea să câștigați una dintre cele TREI invitații de două persoane la acest frumos eveniment cultural. SCROLL MAI JOS PENTRU CONCURS




CONCURS


Lasă un comentariu la acest articol în care te rugăm să formulezi un mesaj frumos ce trebuie neaparat să conțină cuvintele CLASICMUZICĂ și CRĂCIUN.


Cele mai frumoase trei mesaje vor fi alese de către redactorii Cuget Liber și vor fi premiate cu câte o invitație la concertul Christmas in Vienna! SUCCES!


Puteți posta comentariile până joi, la ora 17.00, iar câștigătorii vor fi anunțați la ora 18.00 pe pagina de Facebook a Cuget Liber și pe site, cu informațiile necesare pentru ridicarea premiului.


VĂ RUGĂM CA LA COMENTARIU SĂ FOLOSIȚI NUMELE REAL ÎNTREG, CA ÎN BULETIN    


Comentează știrea

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Condrea Mihaela
11 decembrie 2012
concurs Christmas in Vienna

Ma bucur nespus ca ni s-a oferit ocazia sa gustam din plin de aici, de pe malul marii, din stralucirea si fastul Vienei - capitala muzicii clasice, prin intermediul concertelor dedicate sarbatorii magice a Craciunului

Irimia Elena Raluca
11 decembrie 2012
Christmas in Vienna

Spirit Vienna Orchestra ne propune un Craciun in stil clasic si aduce muzica autentica a Vienei mai aproape de publicul constantean. Multumim!

Cristina Teodoru
11 decembrie 2012
Spirit Vienna Orchestra.

In dulcele stil clasic al vremurilor de demult apuse, mai nou bazate strict pe parte pecuniara, nimic nu poate fi mai potrivit pentru sarbatoarea de Craciun decat muzica si sa ne lasam vrajiti de sunetele suave si linistitoare ale viorii, mai ales cand este in mainile unui maestru. Asadar, sa ne lasam purtati pe alte meleaguri prin vibrato-ul spiritual oferit de Spirit Vienna Orchestra.

Alina Duma
11 decembrie 2012
Christmas in Vienna

Abia astept sa vina perioada Craciunului , cand ne vom bucura impreuna de muzica in cel mai frumos stil posibil, cel clasic. Iubesc Vienna desi am vazut-o doar in poze si consider ca trebuie sa ne unim fortele pentru un Craciun cat mai minunat intr-o tara extrem de frumoasa. Va Multumim !

Nelida Mustafa
11 decembrie 2012
Christmas in Vienna

Este o oportunitate nemaiponenită de a vedea un asemenea recital de muzică clasică de talie mondială. Este imposibil să existe cineva care să nu fi auzit de Crăciun în Viena și, mai cu seamă, să nu-și fi dorit să asculte un concert de asemenea anvergură precum este cel oferit de către Spirit Vienna Orchestra. Este cu adevărat o bucurie făcută constănțenilor ca artiștii clasici ai orchestrei vieneze să aleagă orașul nostru pentru unul dintre divinele lor concerte. Mulțumim și ziarului Cuget Liber pentru că prin concursul de față motivează publicul să participe la evenimente culturale atât de prețioase pecum este acesta .

Pintea Cristian Alexandru
11 decembrie 2012
Concurs

In aceasta iarna, maestrii muzicii clasice aduc spiritul Craciunului vienez intr-un splendid concert la malul marii! Abia asteptam sa-l vedem!

Cornea Lorena
11 decembrie 2012
Un Craciun de poveste

Se zice că spiritul Crăciunului se află în fiecare dintre noi, undeva, într-un lăcaș ferit vederii, pentru a nu ne putea fi furat. Temându-se de acest lucru, multe suflete îl păstrează întemnițat, zidit adânc în inimă. De-a lungul timpului, însă, acordurile muzicii clasice și-au croit drum către sentimente și au reușit să elibereze speranța, căldura, mărinimia și fericirea. Eu consider că un Crăciun alături de cei dragi, acompaniat de acorduri de vioară și note suave de pian este o binecuvântare pentru cei care au și pot avea parte de el. Sărbători fericite !

Vasile Dumitru Irimia
11 decembrie 2012
Concurs

Craciunul nu este o perioada, nici un sezon, ci o stare de spirit...Adevaratul spirit al Craciunului vine din muzica si va atinge sublimul pe scena din Constanta in stil clasic vienez!

Georgeta Pintea
11 decembrie 2012
Christmas in Vienna

Din casa in casa, din inima in inima, dintr-un loc in altul, Craciunul ne aduce pe toti mai aproape. Sa ne lasam purtati de magia sarbatorilor de iarna sub bagheta muzicii clasice si sa petrecem alaturi de Spirit Vienna Orchestra o seara de neuitat!

ALEXA IONUT
12 decembrie 2012
CHRISTMAS IN VIENNA

O idee ar fi sa propunem persoanelor dragi un Craciun in stil Clasic.Muzica alaturi de dirijorul & violonistul Sebastian Gurtler te va face sa iti doresti sa te ridici si sa valsezi, purtandu-te intr-o calatorie imaginara in lumea fastuoasa a balurilor imperiale.Asigurati-va ca veti trai o seara de neuitat alaturi de acesti magi ai muzicii de camera.

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Luni, 10 Decembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Stilul REGGAETON, interzis în CUBA
Pagina a fost generata in 0.3171 secunde