Eleva Diana Andreea Catană a obținut medalia de argint la Internaționala de Juniori

362
Eleva Diana Andreea Catană a obținut medalia de argint la Internaționala de Juniori - dianacatana1349799994-1355232121.jpg

Articole de la același autor

 Elevii români participanți la a IX-a ediție a Olimpiadei Internaționale de Științe pentru juniori, desfășurată în perioada 30 noiembrie - 10 decembrie 2012, la Teheran, au obținut șase medalii de argint. Practic, toții componenții lotului au reușit performanța de a intra în posesia unui premiu, palmaresul din acest an fiind superior celui precedent. În 2011, în Africa de Sud, olimpicii români au cucerit două medalii de argint și patru de bronz.


Autorii acestei notabile performanțe sunt următorii: Diana-Andreea Catană (clasa a IX-a/Colegiul Național "Mircea cel Bătrân" din Constanța), Ruxandra Tesloianu (clasa a X-a/Colegiul Național "Emil Racoviță" din Iași), Dan Mircea Mirea (clasa a X-a/Colegiul Național "Frații Buzești" din Craiova), Adrian Mihai Radu (clasa a IX-a/Colegiul Național "Tudor Vladimirescu" din Târgu Jiu), Tiberiu Alexandru Pană (clasa a X-a/Colegiul Național "Mihai Viteazul" din Ploiești), respectiv Andrei Iliescu (clasa a IX-a/Liceul Internațional de Informatică din Capitală).


Olimpiada Internațională de Științe pentru juniori este un concurs de tip integrativ în care elevii susțin trei probe (două teoretice individuale și una practică, pe echipe, formate din 3 membri) la trei discipline (chimie, biologie și fizică). La ediția din acest an au fost prezenți 165 de elevi din 35 de țări.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 04 Decembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Hai la "Bâlci pătrat"!
Marţi, 04 Decembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Lansări de carte
Marţi, 04 Decembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Ce școli nu fac cursuri astăzi
Pagina a fost generata in 0.6002 secunde