Concurs de cultură generală, la liceul "George Călinescu"

450

Articole de la același autor

De Ziua Europeană a Limbilor, Liceul Teoretic "George Călinescu" a găzduit o serie de activități care promovează diversitatea lingvistică în rândul elevilor, dar și pentru evidențierea avantajelor învățării limbilor străine, cheia unei comunicări interculturale, în contextul globalizării.

Acest eveniment este deja o tradiție în cadrul liceului și, în acest sens, profesorii de limbi străine, în colaborare cu cei de limba și literatura română, i-au coordonat pe elevi pentru realizarea de panouri expoziționale, prezentări power point cu temele "Simboluri ale țărilor europene" și "Importanța limbilor europene". De asemenea, a fost organizat și un concurs de cultură generală în care elevii au fost invitați să facă o incursiune în lumea fascinantă a limbilor europene, manifestând interes pentru spațiul cultural european.

"Prin această activitate am încercat, cu toții, să le imprimăm elevilor de la Liceul Teoretic "George Călinescu" Constanța o atitudine pozitivă față de dobândirea competenței lingvistice, achiziție valoroasă pentru ei, dar și sensibilizarea lor în ceea ce privește existența și, mai ales, valoarea limbilor vorbite în Europa", a declarat directorul Liceului Teoretic "George Călinescu" Constanța, prof. Vasile Mihăilă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3953 secunde