Concurs național de desene pentru elevii din clasele a-III-a și a-IV-a

327
Concurs național de desene pentru elevii din clasele a-III-a și a-IV-a - concursnationaldedesenepentruele-1663657308.jpg

Articole de la același autor

Copiii pasionați de desen, dar și de poveștile cu tâlc financiar pot participa la Concursul național de desene „FinPitic și Lumea financiară”, organizat de Autoritatea de Supraveghere Financiară în perioada 3 - 9 octombrie 2022.


Pentru a participa la concurs, fiecare elev va înscrie un desen scanat, realizat pe o coală tip A4 sau A3 în creion negru, creioane colorate, acuarelă, peniță sau ulei, sau o combinație între acestea, prin care să fie reflectate noțiuni financiare. Aventurile lui FinPitic în Lumea financiară, 12 povești în format audiobook, puse la dispoziție de A.S.F. pe site-ul https://edutime.ro/povesti, constituie un punct de plecare în această aventură a cunoașterii.


Înscrierile se pot face în perioada 19 septembrie – 2 octombrie 2022. Formularul de înscriere și regulamentul concursului pot fi găsite pe site-ul Autorității de Supraveghere Financiară.


Desenele vor fi postate pe www.edutime.ro, iar primele zece, care vor strânge cele mai multe like-uri unice, vor fi declarate câștigătoare, validarea finală și anunțarea câștigătorilor urmând să fie făcute publice în data de 14 octombrie 2022.
Concursul național de desene „FinPitic și Lumea financiară”, adresat elevilor din clasele a-III-a și a-IV-a, va avea loc în săptămâna World Investor Week 2022, eveniment internațional dedicat educației financiare, coordonat de IOSCO.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1003 secunde