Conducerea UMC ia primele măsuri în scandalul de corupție

742
Conducerea UMC ia primele măsuri în scandalul de corupție - dsc018613795738191379586397-1379970135.jpg

Articole de la același autor

Ieri, în urma ședinței publice extraordinare ce a avut loc la Universitatea maritimă din Constanța, Senatul, pe baza propunerilor înaintate de Birourile Consiliilor Facultății de Navigație și Transport Naval și Electromecanică Navală, a hotărât în unanimitate de voturi exmatricularea din universitate a unui număr de 12 studenți care au adus grave prejudicii de imagine acestei instituții. Aceștia au recunoscut că au promovat examene prin cumpărarea de influență. Este vorba despre 10 studenți anul I specializarea Electrotehnică, cu frecvență, un student anul I specializarea Tehnologii și sisteme de telecomunicații, cu frecvență, un student anul I, Electromecanică Navală, frecvență redusă.

De asemenea, i-a fost suspendat contractul de muncă cadrului didactic Anatoli Emilian Costache, în conformitate cu Codul Muncii, art. 50. lit. h.

"Precizăm că măsurile anunțate au fost luate exclusiv pe baza informațiilor apărute prin intermediul mijloacelor de comunicare mass-media. Facem observația că, în ipoteza în care la sfârșitul anchetei se va dovedi nevinovăția acestor studenți și a cadrului didactic respectiv, pentru recuperarea deficitului de imagine, aceștia se pot întoarce împotriva surselor media și a avocatului Adrian Avram care au făcut publice aceste informații", se mai arată în finalul comunicatului de presă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 20 Septembrie 2013
Stire din Eveniment : Care era traseul MITEI la UMC
Pagina a fost generata in 3.5889 secunde